matrum

Helheten..

Det gäller att inte få panik när man grejar. Just nu känner jag att jag vill vara färdig med alla projekt. Sovrumsrenoveringen sköter mannen i stort sätt själv och jag har satsat på att röja i trädgården. Allt för att få ordning på allt tills det blir varmt och gott ute. Men i bland blir allt lite överväldigande och man känner att man vill ha det tipp topp och ordning överallt, och orkar bara inte att allt ska ta sån tid.

Men bara man får ta ett steg tillbaka och se vad man har fått gjort och bara vara tacksam för det så brukar man kunna ta nya tag. Har nog sovit i vardagsrumssoffan i 4 veckor nu och längtar efter att få ett sovrum där man kan stänga dörren, men det skall väl inte dröja allt för många veckor till,hoppas jag.

Ha det så gott/Anna

3 Comments

 • Sofi

  Hej Anna!
  Ska bli kul att se sovrummet sen!
  Jag kan verkligen förstå det här med att man vill att allt ska vara klart. Vi renoverar inget men vi har massor av trädgårdsarbete att göra sen vi byggde uterum i vintras och jag har flera rum som jag skulle behöva röja och rensa i! Har en liten som kräver sitt också:)
  Men det kunde vara värre:)
  Så fint hos dig måste jag ju säga med!

  Kram Sofi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »