nyår

Rhodos -Casa Cook

Iphonefoto

Landade på Gardemoen i Norge i natt och var hemma vid åtta tiden i morse. Sitter här vid datorn lite sliten av för lite sömn då jag endast har sovit på planet i natt och någon timma när jag kom hem. 
Sliten men lycklig. Vilken jobbresa jag har haft. Fantastiska möten med journalistkollegor och personal på det otroligt fina design hotellet Casa Cook som ligger på Rhodos i Kolymbia. 
Fotograf Jonas Lundberg och jag har tillbringat tre dygn på Casa Cook, en upplevelse som jag aldrig kommer att glömma, då hotellet är något ut över det vanliga.
Dessutom så har vi fått uppleva ön och jag kan varmt rekommendera både Rhodos oldtown och Lindos. Dessutom så tog hotellets Pt och Yoga lärare med oss på bergsklättring, där vi på toppen av berget fick gå ner i en grotta, det var en fantastisk upplevelse och jag kan berätta att jag är omvänd. Tidigare har jag inte tyckt att det var värt att offra soltimmar på att göra utflykter, men jag har ändrat mig, då man både kan uppleva naturen och sola samtliga ler:) Dessutom så tog Pt med oss hem till sig där vi fick bada i hans privata vik, det var verkligen härligt efter vandringen i stekhet sol.
Ni kommer att få läsa mer och se många fler bilder i Vakre hjem och Interior som vi har gjort ett reportage till i från Casa cook .
Ha det så gott/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »