nyår

Gott nytt träningsår

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Tights HÄR / 2. Gympåse HÄR / 3. Träningshandskar HÄR / 4. Hoodie HÄR / 5. Tights HÄR / 6. Sport-BH HÄR / 7. Shaker HÄR / 8. Träningstopp HÄR / 9. Tights HÄR

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Sport-BH HÄR / 2. Linne HÄR / 3. Tröja HÄR / 4. Långärmad t-shirt HÄR / 5. Sneakers HÄR / 6. Ryggsäck HÄR / 7. Leggings HÄR

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Sport-BH HÄR / 2. T-shirt HÄR / 3. Byxor HÄR / 4. Byxor HÄR / 5. Väska HÄR / 6. Yogamatta HÄR / 7. Sport-BH HÄR

Jag älskar att träna och har tränat regelbundet flera dagar i veckan i flera år nu. Mitt liv är rätt så intensivt och träningen gör att jag håller ihop. Jag älskar träningen för den ger så mycket energi. Är man stressad så får man ut stressen när man springer, är man frustrerad så släpper det när man t.ex. boxas eller gör ett högintensivt pass. På köpet blir kroppen smidigare och starkare och man orkar mer. Jag sitter mycket och får väldigt ont i min kropp om jag inte rör mig, så jag vinner mycket på att träna.

Då träningen är så viktig för mig så har jag valt att unna mig träningskläder som jag trivs i, och snart börjar det bli dags för lite nya träningsbyxor.

Ha det så gott/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »