sovrum

Gröna blad

Fikonträdet växer och växer, och jag hade gärna velat ha det framme jämt, men det luktar ju ”kattkiss” så det får bo i badrummet, men komma fram och skötas om och fotas lite då och då tills att det blir varmt och skönt ute och man kan flytta ut det.

Är väldigt förtjust i vår råa murstock i sovrummet. När vi renoverade sovrummet så tog vi bort tapeten som satt på skorstenen och upptäckte att murstocken var tapetserad med gamla tidningar. Vi skrapade murstocken då tidningsarken hängde i flagor. Resultatet med rå betong och tidningsrester blev väldigt bra tycker jag, sen så är ju de råa innerväggarna väldigt fina med, och golvet så klart med som vi slipat, lutat och vitoljat.

Ha det så gott/Anna

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »