nyår

Tävling på instagram

I måndags blev jag alldeles kär i Bildkonstnären @patricija Dacics fotokonst. Vilken känsla hon har och vilket budskap och närvaro det är i bilderna. Jag tror det här är min favorit. Budskapet i tavlan är i korta drag. ” Följ din dröm och gör avtryck”
I samarbete med @patricija genomför jag en tävling på Instagram där du kan vinna denna fantastiskt fina print som är 100×100 cm. 
För att delta följ @truelsen @patricija  på Instagram (man kan inte delta här) och tagga= @ två personer. Tävlingen pågår fram till söndag kväll den 12/2 till kl 24 och vinnaren publiceras måndagen den 13. #boho #bohemian #bohemianstyle #bohostyle #interior #fotokonst #bohojewelry #bohofashion ev,vinstskatt betalas av vinnare .

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »