resor

Live with passion

T.B.T – Kroatien!
Vilken dag det var när jag gjorde mitt livs första dopp i från en båt i en gömd vik på Mali Losinj. Det bästa av allt är att jag i augusti kommer ligga och plaska i vattnet varje dag för jag skall ut på äventyr igen. Jag skall segla med More Sailing. De har anlitat mig och Carina, vårt uppdrag är att att göra Pr för segling i Kroatien. Det ska bli hur coolt som helst, med tanke på att jag inte satt min fot på en segelbåt tidigare.
Jag är ingen person som gör saker halvdant utan har en ”all in” personlighet och jag gillar inte att ha begränsningar i mitt liv och kan inte nöja mig med att livet suger, utan jag jobbar hårt på att leva efter mitt motto ” Live with passion” Vi äger alla våra liv, inte alltid omständigheterna, men vi äger hur vi hanterar omständigheterna. 
Ha en skön söndag/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »