mina reportage,  resor,  samarbete

Maten är något ut över det vanliga

Samarbete

Frukosten som serveras på Villa Anna har alltid varit en av mina favoritfrukostar. 

Frukosten ligger snyggt upplagd på stenplattor och ser läcker ut hela tiden. På många ställen tenderar frukostbuffén att bli rätt så grisig efter att gästerna rört runt. Men det händer inte här, för här ligger endast ett fåtal av varje sort framme och det gör att fräschören bibehålls eftersom Frukostvärdinnan/Värden hela tiden ser till att det är rent och snyggt och att alla sorter av frukostutbudet finns framme. 
Något mer som förhöjer upplevelsen av lyx och bortskämdhet som man gärna vill uppleva när man bor på hotell är att man beställer det varma frukostutbudet från en meny.
Det här kan man läsa på Villa Annas hemsida.
”Vår frukost består till stor del av noggrant utvalda råvaror från lokala gårdar och många av rätterna tillagar vi direkt på beställning – allt för att varje gäst ska få en förhöjd smakupplevelse. Rykande färskt bröd med egenkärnat smör, hemkokta marmelader, ägg, gårdsbacon, fil och yoghurt från Väddö gårdsmejeri, pannkakor med hjortronsylt, kavelgris, fattiga riddare och andra ljuvliga klassiker dukas fram i sann lantlig anda.”
I kväll visar jag er vad vi åt till middag i går, den var helt klart en smakupplevelse ut över det vanliga.
Ha det så gott/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »