mina reportage

En ren njutning -Stylat badrumsreportage i tidningen Lantliv nr 9 2018

Styling & Text Anna Truelsen Foto & Styling Carina Olander 

”Inred badrummet till en harmonisk oas för så väl morgonrutiner som avkopplande bad till toner av musik. Inspireras av vacker inrednings där rå betong och patinerade antikfynd bryter mot elegansen hos kakel, marmor och mässing. Ekologisk väldoft,underbar frotté 
och gröna växter gör upplevelsen komplett”

I senaste numret av Tidningen Lantliv har Carina och jag med ett härligt stylingjobb som vi gjort i Ericas fin badrum. Kika gärna in till Erica på instagram, hon är en talangfull inredare som både driver sin egna inredningsbutik och åtar sin inredningsuppdrag. Hon har bl.a varit med och inrett Villa strömfors som Carina och jag förövrigt har gjort reportage om, kommer i Gods & gårdar i höst.
Tack även alla ni som lånat ut produkter till reportaget:
Hemtex Varberg 
Ha det så gott/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »