mina reportage,  samarbete

Cook´s club Hersonissos Crete

 Annonssamarbete med Ving

Är du precis som jag, som älskar design och snygg interiör? Då är Cook`s club på Kreta helt klart något för dig. Hit reser du om du vill ha fart och fläkt men ändå lugn och ro utan att tulla på på något.

Cook´s club är helt klart ett hotell för den trendmedveta som vill njuta vid poolen och ända ha nära till stadspulsen. Centrum ligger precis utanför hotellväggarna men märks inte av inifrån hotellet. Tröttnar du på poolen så ligger havet med en supermysig strandpromenad kantad av restauranger, cafeér och nattklubbar ett stenkast i från hotellets stilrena innergård.

Hit reser du utan barn, ta med dig pojkvännen, mannen eller flickvännen, fru eller varför inte bästa vännen, eller samla ihop ett gäng och åk och skapa er en oförglömlig semester. Du blir aldrig för gammal för den här typen av hotell om du gillar det här konceptet.

Cook´s club är dock inget för den som vill njuta av ett all inclusive konceptet där du kan äta lassvis med mat och dricka gratis drinkar ( som oftast inte är särskilt goda, eller vad säger ni? jag har testat en hel del och bara hittat ett hotell som kan blanda drinkar under all inclusive konceptet)
Cook´s club är hotellet som tar nytänkandet till en helt ny nivå, där de helt klart ligger i framkant. Ett fräscht och ungdomligt hotell dit du reser utan barn. Bokar man en resa till hotellet här på Kreta kan man välja halvpension, och halvpensionen har lite fler valmöjligheter än traditionellt och ser lite annorlunda ut, och ni som har varit på Bråvalla festivalen och har haft ett armband med chip kan ha en föraning om systemet här. Mer om det i ett annat inlägg.

Ha det så gott/Anna

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »