Träningsväska
träning

Träningskläder

Inlägget innehåller Addlinks. Här hittar ni den snygga gympapåsen i från Nike.

NIKE
Nike, är helt klart mitt favoritmärke för träningskläder. Och den här sköna dojjan heter  Nike Tanjun, och jag är helt såld på den. Jag har den som träningsko och som streetsko. Stor ÄLSK på den! Skorna är så lätta och så sköna för fötterna.

 

Jag gillar det traditionella svart/vita mest när det kommer till Nikes träningskläder och jag är väldigt förtjust i deras motto ”Just do it”för det är lite så det är. Träningen gör sig inte av sig själv, men har man bestämt sig för att träningen skall vara en del av ens liv, så gör man den. Just denna modellen har höga midja, något som jag verkligen uppskattar, då hög midja håller fluffet på mage och höfter på platser:)ler.. Här hittar ni träningsbrallorna 

En bra sport- Bh är nödvändigt, den här funderar jag på att köpa. Den känns stabil och är snygg i ryggen. Här hittar ni den.

Behöver man en sport -Bh med ännu mer suport så tror jag denna  modell verkligen kan vara något. Här hittar ni den. Det kan kännas dyrt med träningsbhar, men av egen lärdom som vet jag att det är väl värt investeringen att köpa en dyr kvalitets tränings-bh, den håller att tvättas gång på gång utan att mista passformen.

Jag lägger mer pengar på Sport -Bh än vad jag gör på linne. Jag väljer oftast den här typen av träningslinne, gillar enkelheten och den snygga stilrena logga. Det här linnet kostar bara 249kr. Här hittar du linnet.

Jag tycker att det är jättekul med snygga träningskläder och det känns betydligt roligare att träna om man har kläder man trivs i och som sitter rätt på kroppen. Jag har haft flera tights med låg midja och det är inte kul att kolla sig i spegeln och se ruladerna runt höfterna puta ut. Det känns betydligt bättre att ha thigts med höga midja som formar kroppen bättre.

Jag brukar köpa ett sett nya träningskläder sen så kombinerar jag träningskläder med tex, ett billigt 39 kroners linne i från Gekås ena dagen, och nästa träningsdag blir det Nike linnet och ett par äldre tränings thigts från byrålådan. Det viktigast för mig som tränar flera dar i veckan är att känna mig bekväm med kläderna jag har på mig. Jag har valt att belöna mig själv med nya träningskläder då och då, som tack för att tacka mig själv för att jag håller ut och kämpa på med träningen år efter år.

Hur tänker ni med träningskläder?

Ha det så gott/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »