syrener
kök,  matrum

Syren tider

Jag har alltid älskat syrener. Minns när jag var liten och fick bygga koja inne i farmor och farfars stora syrenbuskar. Jag älskade de där kojorna som man byggde. Det var otroligt roligt att göra att bygga dem som sitt hem. Jag har varit lyckligt lottade då jag har haft ett eget hem sedan jag var 18 år och har har haft många år på mig att fixa och dona och boa. Det roligaste av allt är att jag alltid har skapat ett hem med små medel, lite som när man var liten och bara använde sig av några filtar, fika och en kudde och kunde mysa där i kojan och var stolt över sitt bygge. Som 18 åring med hus, hade jag inga guldbyxor direkt, jag gick ju fortfarande på gymnasiet när jag blev med hus, efter det skaffade vi barn och jag jobbade så lite som möjligt för att kunna vara hemma med barnen, något som var väldigt viktigt för mig. Det är ju inget man blir rik på, men vilka fina minnen vi skapat ihop.

Ha en fin lördag/Anna

 

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »