Matrummet

Måla om

ThonetLoppis

Färgen har bytt plats!

Tidigare, när våra väggar var vita målade jag skänken och bordsunderredet i en gröngrå nyans för jag längtade efter färg.
När vi totalrenoverade kök, matrum, hall & vardagsrum så målade vi väggarna i en grå/grön nyans och inredde med stolar etc i mörkt trä och lät resterande trädetaljer få bli mattsvarta.
Jag gillar den kombinationen. Det svarta väger upp den mjuka grågröna kulören och skapar tyngd. När jag visade den grå/gröna skänken på min story på instagram så var det många som förälskade sig i kulören som skänken har, men för mig blir det lite för lamt eller hur jag ska uttrycka det. Det är helt enkelt inte jag med så mycket grågrön förg, jag måste ruffa till det lite och skänken kommer bli mattsvart, det kommer binda ihop inredningen bra och ge ett lugnt och harmoniskt uttryck. Helst av allt hade jag velat ha en skänk i mörkt trä, kanske dyker det upp, men tillsvidare så har jag kvar min skänk som är en av de första gamla möblerna jag köpte en gång i tiden.
Just nu står skänken mest här för att jag ska vänja mig vid den igen. Tanken är att jag ska köpa färg och måla inom nån vecka och sen hänga upp en gammal spegeln igen ovanför den.

återkommer med bilder hur det blev sen!

ha en fin helg/Anna

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »