köksö
mina reportage

vinterreporrtage i Lantliv

förså lantkök vinter badrumsinspo

Av Anna Truelsen Foto Carina Olander

I senaste numret av tidningen Lantliv så har Carina och jag med ett härligt vinter reportage i från Familjen Dymlings hem på Resarö i Stockholms skärgård. Tänk då var det massa snö, minusgrader och helt gnistrande vackert ute. Känns nästan konstigt att se nu när vi har haft plusgrader så länge. Vackert med snö, helt klart, men jag nöjer mig nog med att bara se det på bild, ler:)

Klicka gärna in er till Anna och inspireras på instagram.

Vill ni se mer va vad jag pysslar med så uppdaterar jag lite oftare på instagram, där jag även lägger upp mycket på min story, direkt från ”verkligheten”

Ha det så gott/Anna

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »