samarbete,  trädgården

Gräsmagi

inlägg i samarbete med Substral
Gödsla

Kvällsmagi blev till gräsmagi !

Är det någon mer än jag som går barbent och med Flipflop ännu? Jag varierar mig mellan raggsockar och flipflop och längtar så efter att kunna gå barfota på gräsmattan. I väntan på det så ger jag gräsmattan näring och har strösslat ut gräsfröna Gräsmagi på kala fläckar på gräsmattan. Om ett par veckor så hoppas jag på att kunna gå barfota på vår frodiga gräsmatta.

Gräsmagi är en blandning av dragerande gräsfrön, vatten lagrande substrat och Substral gödsel. Dessa gräsfrön gror dubbelt så tätt som vanliga gräsfrön.

Vill ni också piffa till er gräsmatta. Fråga efter gräsmagi hos er trädgårdshandlare. (Jag googlade lite snabbt och såg att både Bauhaus & Hornbach har den om ni vill beställa hem den.)

Ha det så gott/Anna

 

 

 

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »