samarbete,  trädgården

Under äppelträdet

{Samarbete med soffadirekt.se }

Det är inte klokt vad mycket som hänt i trädgården på bara ett par månader. Tänk att allting startade på juldagen och från den dagen så har trädgården utvecklats bit för bit.

En av drömmarna som gått i uppfyllelse är en sittplats invid badtunnan, och jag blev så glad när jag hittade den här fina trädgårdsgruppen #björkviksoffadirekt då den var som klippt och skuren för vår nya uteplats. Den tål väder och vind och att stå i grus och smälter fint in i omgivningen. Dessutom är stolarna så sköna och sitta i och bordsskivan så lätt att hålla ren •
När det växt upp lite mer i trädgården så ska ni få se mer. Det lär bli riktigt fint när myntan i odlingslåda intill blommar. Jag lägger en länk till trädgårdsgruppen i min profil. Såg att gruppen är nedsatt med 3000 kr så den ligger uppe till ett riktigt bra pris nu.

Ha det så gott/Anna

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »