samarbete

Plantera om pelargonerna

Samarbete med Substral

Nu är det dags att väcka upp pelargonerna i från vinterdvalan.

I går fick de större krukor, ny jord och växtnäring i från substral en växtnäring som inte behöver späs ut, utan som hälls direkt på jorden i krukan.

Min farmor hade så vackra pelargoner. Några hade tagits som sticklingar i från tant Annies vackra vita pelargoner. Farmor var så glad för dem.

Jag minns en gång när jag var liten och fick följa med farmor när hon skulle vattna Annies pelargoner då hon var bortrest. Pelargonerna var så fina och jag brukar tänka på detta när jag jag pysslar om mina pelargoner. Då får de en historia, då jag tillskriver dem mina minnen.

Det känns oerhört fint att få vårda en blomma. Byta jord, ansa och ge näring åt den. Jag ser fram emot att få se dessa vackra vita pelargoner frodas. Med näringen från substral så ger jag dem goda förutsättningar

Nu är det dags att väcka upp pelargonerna i från vinterdvalan.

I går fick de större krukor, ny jord och växtnäring i från substral ready to use en växtnäring som inte behöver späs ut, utan som hälls direkt på jorden i krukan.

Min farmor hade så vackra pelargoner. Några hade tagits som sticklingar i från tant Annies vackra vita pelargoner. Farmor var så glad för dem.

Jag minns en gång när jag var liten och fick följa med farmor när hon skulle vattna Annies pelargoner då hon var bortrest. Pelargonerna var så fina och jag brukar tänka på detta när jag jag pysslar om mina pelargoner. Då får de en historia, då jag tillskriver dem mina minnen.

Det känns oerhört fint att få vårda en blomma. Byta jord, ansa och ge näring åt den. Jag ser fram emot att få se dessa vackra vita pelargoner frodas. Med näringen från substral så ger jag dem goda förutsättningar.

.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »