resor,  samarbete

Torekov hotell

I samarbete med Torekov Hotell

 

Som att vara utomlands men hemma i Sverige. Helt klart tryggare här än i mataffären.

Jag befinner mig på Torekov hotell  på ett marknadsförningsuppdrag & har tagit med mig min man som assisten & fotograf.

Vilket ställe, vilken dag. Hotellet ligger beläget nära havet med utsikt över havet i från de Japanska varma poolerna där vi legat timvis och lapat sol. Fåglarna har kvittrat, solen värmt och himlen varit blå. Det doftade t.o.m nylagda asfalten, ( sommar för mig ler:))

Vi har bastat och badat kallbad, fikat. Ja, t.o.m jag som i stort sätt aldrig äter socker åt lite fika, då de gjorde i ordning en tallrik glutenfritt till mig. Jag har längtat efter att få äta en biskvi och vilken lycka det var när det var just det jag fick på min tallrik. På kvällen åt vi middag, japansk inspirerat, hur gott som helst!

Hur är det då att bo på hotell i dessa tider. Det känns tryggt och bra. Alla är noga med avstånd och vi har varken delat pool eller bastu med någon. Som sagt, det känns helt klart tryggare här än  i mataffären, där går jag med munskydd för folk hostar hejvilt. Här är något helt annat, känns lite som en frizon, en glimt av det där livet man saknar.

 

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »