Jul,  Reklam,  trädgården

Gör fint till advent vid entrén.

Reklam för Markslöjd 

Det finns nog inget mysigare i juletid än att få mötas av en granrisklädd entré med skimrande ljusslingor. Det är otroligt stämningsfullt. Lika fantastiskt är det att tassa ner för trappan på morgonen och kika ut genom de blyinfattade fönstren och se hur de många ljusen i ljusslinga skimrar i mörkret.

Jag har använt mig av ljusslinga Crissline  och har satt ihop två stycken.

Crissline är en byggbar energisnål LED-slinga för utomhusbruk.
(tryck på länken nedan för att se ett bildspel)
IMG_5559

Otroligt bra kvalité måste jag säga. Mina slingor är två år och är i nyskick, så dessa kan jag verkligen rekommendera då de är av riktigt god kvalitet.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »