Reklam,  trädgården

Förhindra lårskav

Reklam för Tuxer 

Kjol med innerbyxa, hur smart är inte det då!

Lårskav och kjolar som visar lite för mycket när man böjer sig vill jag helst vara utan.

Cykelbyxa

I samarbete med Tuxer har jag fått testa några av vårens nyheter.Kjolen HOLLIE RECO SKORT 42, dark-navy från Tuxer förhindrar allt det jag vill undvika. En fantastisk skön kjol helt enkelt. Riktigt snygg med, perfekt för att ha på sig när jag jobbar i trädgården, vandrar eller åker och handlar. En grymt användbar kjol som är superbekväm helt enkelt.

Arbetskläder

Överdelarna som jag har på mig är inte dumma de heller. Skjortan i armegrön är mjuk och skön och hur snygg som helst, heter LULU SHIRT,XL, dark-olive och när jag fått upp värmen åker den av och därunder har jag en riktigt skön T-shirt som heter CARLY T-SHIRT  XL, sea-spray

Lårskav

Med koden MAMMA25 så får ni 25 % rabatt på ett köp hos Tuxer fram till den 29 maj. Gäller hela sortimentet av Dam, herr och barn kläder.

17 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »