Reklam,  trädgården

Klädd för sommar

Reklam för Tuxer 

Stor rumpa, breda höfter & tyngdlyftarelår. Inget problem, då Tuxer har kläder i storlekarna upp till str 48.

Jag kan ha hittat den skönaste skjortan som finns alltså. Den är i ekologisk bomull och heter Lulu shirt i str xl då jag gillar att den är lite pösig. Finns i flera färger, jag har den i olivfärgad med.

linneskjorta

Älskar kulören på shortsen, en av sommarens färger. Grönt är skönt liksom!

Shortsen heter Fleur reco shorts och här fick jag ha str 44 då jag både är bred om höfterna, har stor rumpa och har tyngdlyftare lår. Hur sköna som helst och kan regleras med kardborreband i sidan, samt har en ficka med dragkedja. ( finns i flera färger )

 

Shorts

Med koden ANNA25 har ni 25 % på ett köp fram till den 27 juni. Passa på att uppdatera garderoben dessa två plagg vill ni inte vara utan!

Blond

Skjortan kan man ha på sig alltifrån till stranden, till man ska ut och käka, så användningsbar. Shortsen är riktigt sköna men jag föredrar lite kortare shorts så jag har vikt upp dem, då är de perfekta för mig. De sitter som en smeck, det gillar jag!

24 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »