nyår

Blommor och trevliga ting som jag fyndade!

Har vart på en annan loppis idag! Hittade många trevliga saker. Jag blev särskilt glad för glasen . När jag åkte i dag, tänkte jag: Tänk om jag kunde hitta fina glas som liknar dem jag har. Och när jag står framför en hylla i den lilla affären så står det 12 stycken glas som påminner om mina, häftigt va! Mitt gamla glas är det längst till höger! Betalade 50 kr för 12 st.Köpte en trevlig tung grå ljusstake, är på bilden invid spegeln.Blev glad för ett litet ägghus!, trevligt va!En fin kandelaber till , har jag ju alltid plats för, eller?Och så hittade jag en fin nysilverskål. Ja , det är typ en sån som jag har haft och skickat i väg en gång för länge sedan! Så nu är jag nöjd igen!Hittade en glasburk och en bra ha vas med!2 vita kuddfodral som ska få smaka på klorin!Sakerna som jag hittade på loppisen gick på 200krMin goa mamma hittade en bit med engelsktbroderi så nu kan jag sy en söt liten lampskärm. Hon hade med sig en fin liten glasburk med lock med. Det är så roligt för nu vet mamma vad jag tycker om. Behöver inte be henne om att titta efter saker till mig. Nu vet hon vad jag gillar och kommer med små saker.Det är roligt må ni tro!Åkte till ett varuhus! Hittade en liten glaskupa för 27 kr, billigt och bra!Köpte lite rosor och primulor och 2 stycken fina ranuckler! Så nu är här så vårigt och fint.Som om det inte skulle vara nog på roligheterna så kom min kära vän Evelina på my cup of tee på besök med sina pojkar. Hon hade med sig 3 stycken fina anemoner!Ha det så bra kära vänner!!

26 Comments

 • svärmor

  Hej Anna,

  Det här är ett test för att se om jag lyckas med att skriva en kommentar. Har inte tittat ”ordentligt” ännu på alla nya kort.

  Kram från Birgit

 • Millas hem

  Blommor, blommor och åter blommor.
  Vad glad jag blev när jag tittade på dom bilderna. Bara superfräscht, bilden på det llla söta skåpet fastnade jag för, hur gulligt som helst, vad skoj att hitta så många fina saker.
  Förstår att du är nöjd!!
  Ha en trevlig kväll Kram Camilla

 • Rosengårdens Inredning

  Ojj.. vilka fynd du har gjort. Visst är det väl så att ibland när man har fyndradarn på, och verkligen hittar ”nåt” så blir man lycklig ända in i själen (oj, det lät lite djupt), men så kan det kännas ibland…..
  Vissa gånger kan gå runt,runt och inte hitta nåt, men det är väl tur för plånboken att man inte alltid fyndar….
  Ha en bra dag Kram Malin

 • Emma

  Oj, vad mycket fint du hittade!!
  Glasen var ju jätte fina!
  Hade tänk att åka å LOppisa lite idag, på Erikshjälpen som har två ställen här i stan å de öppnar på olika tider så man kan var med vid ”rusningen” på båda två… Dock är dottern inte så nöjd när vi går i affärer men idag är det ingen storhandling, jag vet vart jag ska springa direkt, vad jag ska hitta på för hyss visar jag i bloggen när jag är färdig!

 • Tidsmästarinnan

  vilken loppisdrottning du är! Grattis till alla fina fynd!

  Hoppas det går bra att jag länkar hit till dig?

  Kram
  S. (som också älskar loppis men är lite för velig ibland, jag måste lära mig att SLÅ TILL! 🙂

 • älskar sött

  Ja, det är helt underbart med en liten *bloggoas* hi-hi..Datorn finns där när man har tid, ork och lust!! =) Plus att man delar sina intressen med likasinnade!! Härligt!! Tack för att du finns =) och ha en underbar dag….kramar Malin

 • LantlivsAnette

  Nämen jag tror ja smäller av här bakom data skärmen..fniss..
  sÅÅÅ mycket fint du har hittat..och inte nog med det..billigt var det också !!
  Du kan du..och vad fint det lilla ägg huset är..
  Kram Anette

 • me and alice

  Snart kommer jag o hälsar på dig!! Så följer jag med dig till din guldgruva*fniss*
  Hur kan du hitta så fina grejer hela tiden. Imponerad!
  Vilka fina glas!! Vill ha. Och det lilla skåpet, åhhh…
  kram Susanne

 • älskar sött

  Hej Hopp!
  Lycka till på Bup! När jag gick dit med vår son för 6 år sedan så sa de att det inte var något fel på honom…för två år sedan tjatade jag mig till en utredning på team autism. Det visade sig att han har lättare autism, adhd, epilepsi och utvecklingsstörning!! Utöver det har han klaffners syndrom vilket innebär att hjärnan aldrig vilar!! Så man kan ju förstå varför han kan vara ilsk och tvär…Vi laborerar fram och tillbaka med mediciner och tar en dag i taget!! lycka till! Många kramar Malin

 • Sophie

  Vilka bra fynd du gör. Så mycket bra saker hittar jag aldrig när jag är ute på loppis.
  Tycker ägghuset var jätte gulligt, ett sånt vill jag oxå ha!! 🙂

  Ha det bra/ Wilmas vind

 • Evelina

  Det blidde bara en glasburk, en liten glasskål, en glasvas-yttepytteliten, och en liten ljushållartjofräs-i glas såklart 😉 Sedan köpte mamma en trrasmatta till mig.
  Har inte hunnit fota idag tyvärr. Tyckte inte det fanns så mycket jag fastnade för. Du har väl utarmat stället med dina ständiga besök 😉 fniss… 🙂
  Men jag får väl pröva lyckan igen nån annan dag såklart…

  Kram

 • HannaH i Det stora grå huset

  Hej igen Anna!
  Nu är jag tillbaka. Har så ont så jag nästan gråter. I hela munnen. Så bra att de såg att jag har en till visdomstand som växer lika på andra sidan.. Låg där och var alldeles vettskrämd och stressad, och försökte att tänka på vad ”din Kalle” skulle ha tänkt. Skönt att få bort den typ… Men det övertygade mig inte så värst förän det var klart… Men jag försökte iaf. Håller med dig om att man kan välja hur man ska se saker och göra det lättare för sig själv. En del tycker att det är så jobbigt när deras små skriker tex, men jag brukar tänka att jag är så lyckligt lottad som har en liten en som skriker. Det är inte alla som har den lyckan, min kompis bebis dog 4 mån gammal av hjärtfel.
  Men exakt alla gånger funkar det ju inte med det tänkandet. Lite jobbigt måste ju livet vara också, annars är det ju konstigt. Men att se positivt på saker är ju det bästa man kan göra.
  Snart kommer min pappa hit med en sak jag beställde från Ikea. Lägger ut det senare om jag orkar. Annars imorgon.
  Det gör verkligen ont det här… Väntar på att alvedonen ska slå till… (kan ju inte ta starkare… ammar ju..)

  Sköt om dig!
  Kram Hanna

 • Vanilla dreams and humblebees

  Vilket gulligt ägghus! Älskar såna där skåp… äggskåp och flugskåp, så shabby och läckert!

  Själv är jag fattig som en kyrkråtta för tillfället och har inte råd med en enda vårblomma tyvärr… bara att bita ihop. Har pyntat runt och ändrat om lite varstans här hemma idag. Bytt ut lite grejer och strött torkade rosor lite här o var för att få in lite färg… man tager vad man haver.

  Jag skulle också behöva ta en skåp röjar dag… rena mardrömmen att titta in i dom som det ser ut nu…

  Kramar från Jenny

 • En Doft Av Danmark

  Vilka härliga fynd du har gjort! Ang din kommentar hos mig, så vet jag inte vad det kallas. Jag blandar många olika tekniker, och har mina små knep, när det gäller vissa av dom saker, som jag tillverkar. Eftersom jag säljer en del, är knepen ”hemliga” ;o)

  Kram
  Dorthe

 • Änglahem

  Var bor du nånstans?! Nä jag skojsar, men ni måste ha MÅNGA LOPPISAR om man kan göra så många fina fynd!!

  Lilla ägghuset är ju så charmigt!
  Lyckos dig…..

  Kram
  Ulrika

 • Anonym

  Ja du är verkligen BÄST på att fynda, blir verkligen avundsjuk på dig,eller er som har sådana loppisar i närheten, själv ska jag fara in till våran loppis och se om jag hittar nån lampa för att ha i sovrummet.
  Håller med dig,man vill bara vara i ett nytt rum, vi kan gå upp och titta och ”säga WOW vem bor här?”

  Kram på dig
  Pernilla

 • Under en vind

  Men vad mycket loppisar ni måste ha där du bor!!! Här finns inte nån på lagom avstånd….det mesta är bara öppet på helgerna….
  Det lilla äggskåpet är så söt! De sålde såna men blåa på tradera nyligen och jag såg att de blev dyra!
  Å vilka blommor! De ger verkligen förvarning om vår och sommartid! Ha en bra onsdag! Kram!

 • HannaH i Det stora grå huset

  Lyllos dig tjejen!
  Wow, jag blir alldeles mållös av alla fina saker! Skitsnyggt alltihopa…. Och sååå fina blommor!
  Själv är jag lite snål vad gäller sånt, vill gärna ha tipp topp städat innan jag köper blommor (och du, det händer aldrig att det är)men jag hoppas att jag är i form efter käkopen i morgon,så jag kan kika in på Plantagen som ligger nära , och kanske få något nytt till köksfönstren. Det är dags tro mig… Sen kan man ju alltid hoppas på blommor tills man fyller år…
  Jättekram igen, sååå fint Anna..
  Jag gillar att titta in hos dig, du liksom sprudlar av optimism i ditt sätt att skriva!
  Kram igeeen!

 • P-lina

  Så fina saker du hittar!!! var hittar du alla dina loppisar? !
  Jag ser aldrig några…. 🙁

  Kul att du även hittade så fina och billiga glas som passade!dom var i min smak!!!

  Hej hej/P-lina

 • Kamomilla

  Så underbara saker,igen vet jag att ni har så mycket mer där i sverige än vi har här, och till vilka priser!!!

  Tack för tipset om lakanen, så har jag faktiskt gjort i vår farstu, framför skåpen där. Gamla lakan med spets på. samma på glasverandan, där har jag nu vintertid haft draperier framför pardörren.
  Korgar och vackra föremål mjukar så fint upp stämningen.
  Du har nog haft en fyndardag!

  Kram, kamomilla

 • Marie

  Du måste vara bäst i världen på att göra fina fynd, verkar ju vara en toppenloppis! Jag skulle kunna tänkt mig alltihopa, hihi. Jag har också varit på loppis idag, en stooor besvikelse, hittade ingenting!

  Så många fina blombilder du bjuder på, riktigt vårlikt!

  Ha det bra!
  Kram Marie

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »