nyår

Nu har jag sytt en lampskärm!

Nu så! Nu är lampskärmen färdig!Fick sprätta upp en del. Hade sytt den för liten! Så kan det gå….Men den blev hel tillslut! Blev så fin på den lilla kermaik lampfoten jag hittade på Loppis för ett tag sen.

Här är en bild från en vrå i mitt kök. Gillar verkligen glashållarna som jag har havregryn. linfrö och annat smått och gott!…Hittade dem på IKEA när vi gjorde om vårt kök för några år sedan.

Här får ni kika in i mitt nystädade vitrinskåp!Här ryms arvegods och Loppisfynd!

Jag har inspirerats av ett reportage i en inredningstidning. Tror det var drömhem….Hittade en liten söt nötkvarn på Loppis den blev så fin på min hyllla.

Här är min fina fruktskål. Har fått den av min kära farmor än gång. Hon hade själv fått den när hon fyllde 50 år.

Ja då har denna förmiddag sprungit iväg. Ja tiden går så fort när man grejar! Jag har faktiskt tränat core idag. Har inte tränat på 1 1/5 månad. Eftersom jag opererat handen. Men idag så…Gav jag mig själv inga alternativ. Det var härligt att sträcka ut kroppen. Min crosstrainer är annars mitt nuvarande träningsalternativ. Superbra. Man kan gå eller springa utan att behöva gå ut. Missförstå mig rätt!Jag älskar att ut och gå i skog och mark. Det är så tyst och lugnt där.Men då måste man ju ordna barnvakt..eller så är det så kasst väder..Ja , jag är lycklig för crosstrinern iallafall!!

Ja nu så måste jag laga mat,dammsuga för det är havregryn över hela köksgolvet…
Sen vill ja gärna hinna ut en stund med lillekillen innan jag börjar jobba klockan 4.
Tand om er kära vänner!
Anna på återseende!

19 Comments

 • Kathys Home

  Hejsan, vad fint med lampskärmen, har själv tänkt att jag skulle sy en lampskärm som denna faktiskt…Roligt att hitta till din sida…jag kommer gärna tillbaka igen…Trevlig Helg/katarina

 • Anonym

  Ojoj vad du är flitig, jag kan tycka att jag brukar he energi till mycket, men du tar då rekordet.
  Själv har jag gnällt på vädret, men idag är det underbart vackert ute, och fåglarna kvittrar så glatt, så nu ska jag inte klaga…..
  Det är nog som du säger skönare med snö.

  ha det gott
  Pernilla

 • Vårt lilla hem

  Oo den blev riktigt fin skärmen!!
  Ditt kök ser såå fint ut! Lantligt och härligt 🙂

  Jag gillar alla dina underbara fynd i förra inlägget och alla vackra blomsterarrangemang! Superfint!!

  Kram! Jenny

 • Marie

  Vilken fin lampkjol du har sytt, passade ju jättefint till den lilla lampfoten. Så mycket fina bilder du visar och vad härligt med nystädade köksskåp.

  Kram Marie

 • Emma

  hej igen, ja inte var det mycket man hittade på loppisen i dag, å jisses vad folk det var!!! Köpte lite spets dukar som jag ska ”grejja” lite med, du kanske får se det i bloggen i morgon… sen hittade jag lite mini köksgrejjer som Felicia ska få ha i sitt lilla kök sen när hon får sitt rum, när det nu blir?
  En liten spegel som ska sitta som ett köksfönster i hennes kök hittade jag åsså. Å jo en mortel i gjutjärn, fast den måste grov diskas innan han fastnar på kort, var rätt ”sunkig”
  Ha det gott å ha en bra helg, på återseende! kram

 • HannaH i Det stora grå huset

  Hej Anna!
  Tycker att du är oerhört duktig! Du jobbar, du pysslar och du tar hand om dina barn, och jag anar att det kan vara tufft med din son- fast du verkar vara rätt person att hantera det. Ta mig rätt där. Jag klagar ibland när det är jobbigt, men samtidigt så skulle det aldrig falla mig in att inte kämpa på i svåra situationer. Har en del runt om nu som kräver en del av mig. Bara att kämpa på, fast i mitt fall så syns det på min blogg när jag påverkas, din är ju lika bra och positiv hela tiden!

  Sköt om dig tjejen!
  Så hörs vi snart igen hoppas jag!
  Kram Hanna
  P.s gillar köket! Och lampskärmen…

 • Under en vind

  Du visar så mycket fint hela tiden, att man knappt hinner med….hi hi….
  Så fin lampskärmen blev., passade ju perfekt där på foten!

  Mycket fint glas och porslin också, och nystädade skåp känns alltid bra!

  Ha dte gott, kram!

 • Änglahem

  Åh så mycket ögongodis här var idag, mums!
  Ser verkligen mysigt ut i ditt kök! Din lilla lampkjol blev ju så söt!! Hade tänkt att kanske ge mig på ett försök med en sån idag…

  Är det ditt äggskåp som syns i ett litet hörn i köksfönstret? Inte alls avis eller så….nä då!!*hihi*

  Så fint och välstädat ditt skåp ser ut med så mycket fint porslin!
  Energiknippe!! smitta av dig är du snäll!

  Ha det gott
  Kram
  Ulrika

 • Bland liljor och tistlar

  Din lilla granne här ..ja kalaset gick super och våra pojkar hade det så kul…Fin skärm ..du är duktig Anna..jag älskar dina glas du köpte jag vill ha nya jag kanske drar till rumänieinsamlingen idag … tycker om dig lilla ANNA..god bless u today …marika

 • Tidsmästarinnan

  å vad bra med lite lampskärms-inspiration, jag letar just nu efter ett lämpligt lakan att sätta saxen i… Är det bäst att ha ett lite tunnare lakan, tror du?

  du har så fint som vanligt!
  Glada hälsningar,
  S.

 • Vanilla dreams and humblebees

  Gud vad du är duktig på att sy lampskärmar!
  Jag har sytt en men lyckas inte riktigt få till den… måste träna på det det med lampskärmar tror jag minsann… Lampfoten var ju bedårande, så socker söt!

  Vilket fint kök du har… gillar också byttor för specerier… härligt är vad det är!

  Duktiga du som städar och pysslar och tränar och tar hand om barn och hinner gå ut.. och dessutom jobbar! Jag är mäkta imponerad!

  Kramar!

  PS. Tusen tack för rara ord om min loggo bild.. tycker att denna är finare… den andra var lite för röd på nåt vis… 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »