nyår

Strutar i massor!!!

Har roat mig med att knåpa i ihop strutar av alla dess storlekar, motiv och mönster…..

Dessa två är mina favoriter!!!

Korsen har jag köpt av Philura som har den kreativa bloggen Hjärta på tråd!http://philura.blogspot.com/
Jag är väldigt glad i korsen, tycker de är så fina…..

Det var så roligt att läsa era kommentarer om föresläsningen jag skulle på i Borås!! Föreläsaren hette Tyra, en mycket härlig kvinna…Jag var väldigt glad för att jag kunde Danska..många hade svårt att hänga med…men Tyras ordspråk är..Jag tror på ett liv före döden!!!

Vi ska försöka att åka på studiebesök från vår lilla arbetsplats till Tyras plejehjemm Lotte!!Ni som är mer intresserade sök på Plejehjemmet Lotte eller läs denna länken jag hittade http://www.sosuviborgamt.dk/f-filer/nyheder/Plejehjemmet%20Lotte.pdf
Önskar er alla en go helg!!!
Kram från MyLovelyThingsAnna

43 Comments

 • Hannis

  Håller med.
  Vilket fantastiskt motto!

  Och vad duktig du varit!!!
  Är helt imponerad av dina fina strutar!!
  Så otroligt vackra!

  Ha en fin söndag//Kram Hannis

 • MormorRuthsAnn

  Jötapetter vilka vackra strutar!! Du har då varit kreativ!!! Dokumenten du har använt är det sådant du har funnit på nätet…letar just nu efter dokument? Tar tacksamt emot tips…

  Ja, alldeles för många av oss lever för morgondagen…vi måste leva i nuet!
  Kram Ann

 • Mamma Millan

  Hej Anna..Du måste väl undra över min förra kommentar…Det bara krångla , gick inte att skicka…skrev bara kort..ja..då gick det ju…men sen stop igen,
  Samma sak när jag pröva hos andra, tillslut gick det inte att komma in på några bloggar..inte ens min…gissa om jag var rädd den var borta!!Har du haft nåt problem…eller bara jag som har otur???

  jaja,,,skulle skriva o tacka för din goa kommentar. Inte ledsen mer nu…Ni bloggare gör mig glad , människor som dig tex..Du gör mig alltids glad ju!! 😉
  På bara den månad så
  känns det nästan som man känner dig nu…ja , det gör jag ju inte…men ändå… Kul att blogga med dig!!Du är så go jämt..min lilla Anna–Du är min..”my lovely things”!!;)

  kolat mello här nu…lite små tjurig!! Så trist med Carola!!!
  Men Sibel var gudomlig!!Hoppas hon vinner allt!!

  Hoppas du haft en go kväll!! Kram Millissss

 • Lilla Blanka

  Åh vad många fina strutar du har gjort!
  Vilken klok tjej..ordspråket är ju hel-grymt!!!
  Småkollar på Mello jag med, men det går inte alls som jag vill haha
  Kram
  Mia

 • Anonym

  Men här har det varit ”strutfabrik” ser jag…. väldigt fina, har du tänkt sälja dom?
  På tal om fint…. vilka kors!!!!

  kram///Pernilla

 • Doften av vanilj

  Så fina strutar du gjort! Så pysslig du är. Vad roligt att du gillade korsen, de passade perfekt.
  Tack för alla värmande kommentarer från dig, blir alltid lika glad/ Många kramar

 • Mamma C

  Ojoj, så många strutar du gjort. De var jättefina. Kul att föreläsningen var bra, och hoppas ni får åka på ett studiebesök.
  Ha en bra helg
  Mamma C

 • HannaH i Det stora grå huset

  Hej Anna!
  Verkligen ett bra ordspråk… Något man borde tänka på och ta vara på tiden vi har…
  (Något som jag har svårt för idag, nu har även jag fått kräksjukan. Känner mig helt borta men självklart har jag ork för en liten hälsning till dig!)

  Dina strutar är så jättevackra, önskar verkligen att jag hade tid och ork att göra sådana… Men som livet ser ut nu så dröjer det nog… Men dina är väldigt speciella, syns att du lägger ner kärlek i det du gör.

  Önskar dig en fortsatt fin helg!
  Jättekramar Hanna (Så här via datorn så smittas jag ju inte iaf)

 • Philura

  Så fina strutar du gjort! Själv har skaparlusten försvunnit för stunden :(. Men nu börjar jag piggna till efter magsjukan så nu börjar ideérna smyga sig på igen. Kan se att korsen jag gjort trivs alldeles utmärkt hos dig:).

  Ha det bra!

  Cathrine

 • Loppisliv

  Ja så sant, så sant…Livet före döden….det måste vi lära oss uppskatta och ta tillvara på…det går ju inte i repris…

  Vilka härliga strutar…så fina…du är ju helt makalös till att hinna med allt…Ha en härlig helg…Kram Paula

 • Helan

  Hejhej.. kikar in hos dej..kände igen dej från många andra bloggar..hihi.
  SÅå fina strutar du gjort..har du gjort dom i papper, eller?
  Ha det jättebra..kram Helén

 • Marie

  Vilka underbara strutar du har gjort, jättevackra!
  Vad bra att föreläsningen var givande och verkligen ett bra ordspråk!

  Ha en trevlig helg Anna!
  Kram Marie

 • Änglahem

  Väldigt vad kreativiteten har spirat här då!!! Så många härliga strutar du gjort!! Gillar dom alla!!

  Förstår att föreläsningen var till belåtenhet! Kul när man inte suttit ”förjäves”.

  Ha en toppenhelg!!

  Kramar
  Ulrika

 • Zaga

  Jätte fina strutar och tack för tipset om plejehemmet! Lycka till med studiebesöket, alltid roligt att komma bort och se nya ideologier och inspireras…..
  Ha en skön helg!
  Kram Eva-Lis

 • mittiminvillervalla

  Hallåj! :o)

  Himmel vad du tillverkat massor! Så duktig du är! Dom är ju jättefina dina strutar. Jag har bara hunnit med att göra ett gäng kors i tisdags och sedan inget mer den här veckan. Jag saknar det redan, tänk att pyssel nästan är beroendeframkallande ;o)

  Ha det fint och så önksar jag en trevlig helg :o)

  Kramisar Monika

 • Lena i et bæssmorhem

  Hei Anna!
  Sitter akkurat og nyter bloggen din – det er jo så mye fint! Trodde du hadde hatt blogg lenge, men så er du ganske ny du også. Litt av en forandring du har gjort hjemme hos dere, skal si du har stått på! Min eldste datter Anna (!) sitter ved siden av meg og vil gjerne spille dataspill. Skal bare se om noen har lagt inn kommentar på innlegget mitt, sa jeg, og det hadde du gjort mens jeg var inne på siden din… Litt av et sammentreff 🙂
  Nå skal min Anna (7) få overta data’n…

  Klem fra Lena

 • White Season

  Hej där, Fantastiska strutar… du är så himla duktig! Tack för dina gulliga kommentarer, du är alltid så rar, och det gör mig så glad. Och nej jag har bara en vanlig liten kamera, men jag börjar lära mig 🙂 Vi har inte målat vårat altanräcke vitt, men vi vill också. Så vi hade också tänkt att rådfråga, nu blir det 2,5 år till sommaren och det är ju också tryckimprignerat… Vi får väl hjälpa varandra med tips, är det så att dom säger ok i färgaffären kör vi nog ett ryck nu i vår 🙂 Trevlig helg på dig, kramar Malin

 • Anonym

  Oj vad du har pysslat. Jag är snorig och hängig igen. Nu hoppas jag att det snart är över så jag får inredningslusten tillbaka.
  Mvh Susanne

 • Under en vind

  Pyssliga du! Så mycket fina strutar du knåpat ihop!

  Hoppas att en skön helg väntar dig! Här är det fotbollscup som väntar imorgon igen! Annars blir det mest mys fö oss! Mannen kommer hem från utlandet i em, har varit iväg med jobbet…

  Ha det gott, kramis!

 • lottens vita och gröna

  hallojsan anna! vilkaen fin text din vän skrivit, den du nämde på min sida, helt underbara strofer! oh vilka strutar du gör, de är så fina allihopa! du är verkligen en inspirationskälla, anna! kram lotten

 • Mamma Millan

  hej där!! Men tack för såå fina ord..!! blir såå glad!!!
  ja vi gjorde rätt mycket med huset under ett par år, men tyvärr så lessnar man..blev väl för mycket…o hållar man inte efter , då går det ju fort..massor att fixa..som alltan tex…men ingen av oss har nån vidare lust till sånt just nu!!

  men såå många o vackra strutar dugjort…du är ju med så super pysslig o duktig..alltids kul att kika in till dig!!

  japp äntligen helg…ska hålla mina tummar hårt för ”Androla”

  carola o andereas,,måste ju bara vidare!!

  Ha en trevlig helg!!
  ~~*Kram Milan*~~

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »