kök,  övrigt

Underbar sommarbukett!!

Så härligt det är att kunna plocka in blommor från trädgården och sätta på bordet!!Nu kommer alla loppisfyndade kannor till pass!!

Var på Loppis en snabbis i veckan..Och då hittade jag denna fin fågelbur…

Så här blev den med lite vit sprayfärg!!!
Det blev så fint på mitt lilla bord under trappan!!Problemet var bara att få det att se fint på fotot med!!jag har legat i trappan ..under trappan kikat mellan spjälorna..i hopp om att få bra bilder..men ackoch ve..det var svårt..men ni får ialla fall en bild av sakerna på bordet..
Jag tycker att buren blev så fin..endast 30 kr för den..det är bra pris tycker jag!!

Spegeln är ett litet fynd från förra veckans loppis titt!! I spegeln ser ni den tråkig trappan..den kommer allt bli vit i sinom tid!!

Korgen fick följa med hem med..blev perfekt förvaring för mina dynor!!

Tänk vad det är bra med loppis….Man kan verkligen hitta det mesta där..Jag hittade 6 stycken vitlaserade hyllplan med konsoller och allt med..perfekt till dotterns rum…
Min Mormor och Morfar var på besök..Han tyckte att det var så roligt att jag gillade gamla ting..sa att jag hade ett riktigt loppehem!! Han sa att min glädje för gamla saker det hade jag nog fått från honom..Mormor och morfar undrade om jag ville ha 2 stycken Ballebo stolar..och jag tackade självklart ja!!

Ja nu var helgen snart slut..Vi har tvättat den sista husväggen..Vi fejade fejade i går.. rent blev det allt..nu ska mannen bara skrapa och sen om ett tag så är det dags för målning igen..men dessa två sidor överlåter jag allt åt mannen..det är rätt högt om man säger så!!!
Tack för alla trivsamma kommentarer..
Ha det gott alla läsare och bloggvänner!!
Kram från MylovelyThingsAnna

44 Comments

 • Marie-Nostalgi och Romantik

  Vilken underbar bukett du har plockat…åååh! Den passar så fint på köksbordet.
  Så härlig fågelburen var. Jag var på en loppis och såg någon liknande bur, men köpte den inte… mitt nöt! jag kunde ju ha gjort som du. Det hade ju blivit jättefint…Nu gråter jag…buhu.
  Kram
  Marie

 • Systrarna vitt

  Tack för att du tittade in hos oss. Din skänk är verkligen underbar som vit, det skulle nog min bli också men eftersom den är ett arvegods så tror jag att jag skulle ångra mej efteråt. Men en vit tanke har faktiskt farit genom huvet ibland hihi. Kram Liselott

 • Millas Mirakel

  Wow, vad bra du är på att fynda ! 🙂 Jag är så sugen på en fågelbur men har inte hittat någon än till vettigt pris.

  Vad fint du har på altanen och räcket blev supersnyggt i vitt !

  kram Camilla

 • Hulda

  Så nydelig blomstrende sommerbukett. 🙂 Buret ble jo lekkert!! Supert 🙂 Flotte bilder, som alltid her hos deg. En fryd for øyet. 🙂

  Likte veldig godt bildene i forrige innlegg også, så heldig du var med det bordet!

 • vitating

  Sååååååååååååå ljuuuuuuuvlig fågelbur!! Så smart att spraymåla en ful bur till en sådan skönhet! Jättefin!!! Underbart med sommarblommor inne på borden 🙂

  God natt!
  Maria

  Åh tack för din kommentar!

 • Systrarna vitt

  Hej, har tittat runt på din blogg och jag tycker du har det jättefint. Gillar verkligen ditt kök, så vill jag också ha det, vitt och ljust. Angående din furutrappa så håller jag med dej fullkomligt, den kommer att bli supper när den blir målad, vit antar jag. Våran blev vit i somras och det var en lättnad må du tro. Snart är det köksfönsternas tur, Hu. Kram Liselott

 • Lilla Blanka

  Hej goa Anna!!!

  Åh du fyndar och fyndar och ditt kök ser ut som en dröm..jag är inte alls avis *hihi* . Nä men ärligt talat så är dina bilder så ljuvliga..sneglar på dina tallrikshyllor och undrar om du har någon till försäljning…är på jakt efter en speciell sådan…

  Kram vännen!
  Mia

 • Kathys Home

  Det var en underbar bukett du plockat in, jag blir såååååå avundsjuk ska du veta. Jag väntar förtvivlat på mina syrener här jag…men det tar sin lilla tid. Å vad söt den blev fågelburen ett riktigt kap tycker jag. Ha det gott//kat

 • Anonym

  Tack för en underbar blogg läser den dagligen du verkar ha ett ”bra” förhållande till prylar att man med enkla medel kan fixa till ett personligt hem. Jag kommer även i fortsättningen tassa omkring på din sida/Sylvia

 • Lina

  Hej!
  Vilken HÄRLIG bukett!!! Verkligen sommrig! De var såna som man lämnade till sin fröken på låg och mellanstadiet när de var skolavslutning. Ja, de gjorde jag i alla fall… :- )

  Fågelburen blev ju SÅ fin när den fick vit färg på sig! Tänk vad man kan trolla med vit färg!!!

  Må så gott!
  / Lina

 • Hanna i Det stora grå huset

  Hej Anna!
  Vad glad jag blev för kommentaren du lämnade hos mig, du är så go du!

  Hoppas att du får det bra idag, har bestämt för mig att det är din första dag tillbaka på jobbet efter ingreppet? Håller tummarna för dig!

  Visst är det underbart att kunna ta in blommor från trädgården? Å, en sådan magisk känsla. Jag blir så lycklig varje gång… Fina dina blommor är, ni verkar ha kommit liiite längre än oss. I helgen fick vi snö, rätt så mycket, men det försvann snabbt. Tur nog.

  Din frågelbur blev sååå fin. Är den i plast? Underedat menar jag? Hmmm, den idén hade jag inte kommit på själv. Ser ibland vackra burar till riktiga djur… Kan man ju köpa, precis som du…

  Skönt att ni börjarr bli färdiga med huset. Ni är så duktiga…

  Sköt om dig!
  Kram Hanna

 • Galleri M&B

  Vilka vackra sommarblommor ni har där redan. Inget sånt här ännu, men den som väntar på nåt gott… Brustna hjärtan är så charmiga. Påminner mej om min mormor!
  Tänk vad lite vit färg kan göra… Den blev jättefin fågelburen!

 • LantlivsAnette

  Åhh vilken fin bukett, vad härligt att kunna plocka in och ha på bordet, din kanna är så fin den också..
  Buren, jisses vad fin den är,den ser riktigt gammal ut..jag vill också ha en bur..eller två..hii..hii..
  Jag har en faktiskt, en i zink, den står i tvättstugan nu, men jag ska ta fram den i glasverandan sen..
  Jag ser din lilla rakspegel där också, ohh vad fin..jag har en , men skulle vilja ha flera, dom är så fina att ha här o där..
  Ha nu en bra start på veckan,få se, började du jobba idag ?
  Kram Anette

 • Doften av vanilj

  Åhhh en sån vacker bukett! Ja här har det snöat i helgen inget som låg kvar, men det har varit kallt som attan!
  Vilket fynd den lilla söta buren va! Ja vad skulle livet vara utan loppis?( Mycket trist tror jag)Ha en skön vecka/Kram

 • Annas skattkammare

  Så härligt med en vacker sommar-bukett! Det behövs idag för att pigga upp lite i det tråkiga vädret.. Fågelburen blev jättefin som vit, vilka fynd du gör Anna! Kram /Anna

 • Flickorna på Bellis

  Vilka schyssta loppisfynd! Vist är det kul när man lyckas! Var själv på loppis igår och kom hem med lite av varje! Titta in på min blogg så ser du lite av det! Ha en bra vecka! Kram Johanna

 • Millas hem

  Hej!
  Du har alltid hittat en massa nya fynd när jag kikar in hos dig! Hur hinner du?!
  Fågelburen är underbar verkligen, och med vitt blir nästan allt vackrare tycker jag! 🙂
  Alla bilderna är kanon!
  Kram Camilla

 • drömmen om vitt

  Men åh! så fina saker du visar, fågelburen blev superfin.
  Sommarbuketten är ju så ljuvlig, älskar också att få plocka in blommor ifrån trädgården.
  Ha det gott!
  Lotta:)

 • Anonym

  Men ååh kan ni plocka in era egna blommor redan??? här har det bara precis börjat visa sig små knoppar jaja, snart är vi väl där vi oxå….Jag längtar så mycket dít ska du tro.

  Just nu så sitter med mannens deklaration och känner mig så arg för att Skattemyndigheten alltid ska krångla till det så mycket, jag hoppas att jag får den klar
  i tid (Kl 24.00 i morgon ska den vara klar)

  Ha det bra
  Kram Pernilla

 • Marie

  Hej Anna!
  Underbar blombukett i söt kanna. Fågelburen blev toppenfin som vit och jag tokgillar den lilla spegeln. Visst är det kul med loppis, jag har också varit iväg en sväng idag, gjorde några småfynd.

  Ha en bra vecka!
  Kram Marie

 • Under en vind

  Som vanligt hittar du alltid massor av fina fynd! Vad gjorde man innan sprayfärgen fanns?? fniss…..Gillar ditt kök så mycket!
  Hoppas att din helg varit bra! Här har dagarna rullat på alldeles för snabbt..idag har vi varit på fotboll med sonen….det slutade med jämna 5-5. Efteråt serverade jag och 2 andra mammor korv till 4 lag och alla föräldrar/syskon.
  Intensiv eftermiddag!
  Ha det gott, kram!

 • MiaMaria

  Hej!

  Här var det soligt iallafall. Börjar komma fram här också efter denna kalla helg!

  Vilken vacker bur!
  Du kan det här med att fynda. Ni måste ha toppen loppisar där du bor…..

  HAr också gjort ett bra fynd, men ska fixas lite så det dröjer väl innan jag visar det.

  Må så gott!
  MiaMaria

 • Hannis

  Du säger att jag har energi men hos dig händer det nåt hela tiden!!
  Förstår inte hur du hinner med allt och dessutom göra det vackert!

  Men visst är det härligt att kunna handla billigt och göra det till något nytt,fint!
  Med lite historia bakom dessutom.

  Skrattar åt din fototeknik
  (gör samma sak),tur att ingen ser en när man ålar runt för att få till en bra bild=))

  Visst skulle du börja jobba i morgon?
  Hoppas det går bra med handen.
  Kram Hannis

 • Kamomilla

  Härliga fynd du har gjort! Fågelburen är ju för gullig, och med vit färg blev den ju så fin så. Fast den var inte illa före heller tycker jag, men jag förstår ju att du ville ha den vit 🙂

  Vad mycket blommor du har! jag har inget att nämna ännu i mitt blomland, men så har vi ju inte hunnit så långt efter bygget ännu. och jag är usel på trädgård. Men imorgon ska jag till stan och hämta lite plantor i alla fall.

 • Maria

  Åhh så vacker sommarbukett du plockat,jättefin kanna att ha dom i!!Fågelburen och korgen är också fina,ja tänk vad mycket fina saker man kan hitta på loppis!=)Önskar dig en skön Söndag!=)

  Kram Maria

 • Mamma C

  Så mycket fina blomor som redan kommit upp hos dig. Du hittar så mycket bra grejer jämt på dina loppis rundor. Jag springer kanske inte lika ofta som du heller. Kommer sällan iväg faktiskt. Fågelburen blev toppenfin. Bilderna har du fått jätte bra. Man är nog lite mer kritisk mor sig själv. Hoppas väderet är bra hos er. Det är det inte här i allafall. +6 och jätte kyligt. Inget kul att vara ute.
  Kram Mamma C

 • Linda/Lantliv i lägenhet

  Åhh vad härligt att ni kan ta in blommor…här är det då snö tyvärr!!

  Jättefint blev det med buren…skulle aldrig våga prova spraya själv..tror inte jag skulle lyckas så bra….

  Kannan är nog precis en sån jag har…den är såå fin!

  Hade inte märkt trappen om du inte sagt det..har precis likadan, men målade den vit och det blev ett rejält upplyft vill jag lova!!

  Trevlig söndag!!

  Kram Linda

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »