nyår

Semestertider hej, hej!!Semestertider!!

Tjojo alla där ute i stugor,lägenheter och hus!!Här har ni en Anna som precis har gått på semester!!Ni kan tro att det är gött!! Ja sa till mina ungar hur kan man fira semestern på bästa sätt!!Jo måla självklart..fniss..fniss!!Jag hade lite och måla i min trappavsats..Vad jag hittat på ska ni få se om en dag eller två!!Nämen vad jag är poetisk!!

Nu ska ni få se vad jag mer har att fira!!!Jo huset är helt färdigmålat..tillomed innan jag gick på semester..i går drog mannen de sista penseldragen!!Oj vad glada vi är!! Nu är det bara vedförrådet kvar..det ska vi ta itu med till veckan..

Lite halvdåliga bilder..regnet hängde i luften! Vill ni se hur huset såg ut innan tryck här!! och här!! Ja, i Maj började vi och nu 80 liter vitfärg senare så är vi klara..ja, dörren ska målas grå nån dag..men huset är klart!!

Nu ska det bli superhärligt med semester..Barnen fick sommarlov i torsdags..så nu är jag och barnen lediga ihop i 2 veckor sen så har mannen semester och då har vi 2 veckor ihop..då blir det tältning.. och en och annan utflykt!!

Tack för alla trogna besök av er alla!!Era kommentarer värmer !!
Jag har jobbat hela helgen ..så jag har tyvär inte hunnit kika in till alla..men nu så är jag ju ledig…
Vi ses!!Kram på er alla från MyLovelyThingsAnna

42 Comments

 • Anonym

  Gratulerar till ett fantastisk fint hem! Jag hittade din blogg via vittarvackert.blogspot.com som tipsade om dig i vår lokaltidning. Du har verkligen känsla för att få till det. Matplatsen är härlig. Hoppas du får en riktigt härlig semester. Kan den bli annat än bra när mastodontjobbet med husmålning är klar…

  Västkusthälsningar från Beatrice

 • MY WHITE COTTAGE

  Åh, så fint huset blev! Så vitt och fräscht – ursnyggt!!!

  Härligt med semester! Jag njuter också av det, snart börjar jag ju jobba… Skulle gärna önska lite varmare väder så jag och killarna kunde spendera lite tid vid hav och strand!

  Önskar dig en fin midsommar!
  Stor kram från Jenny

 • Elzie

  Härligt med semester. Själv jobbar jag t o m söndag, sen har jag ledigt. Blir troligen måleri för mig också – om nu vädret behagar vara på min sida *s*.
  Så fint huset blivit. Jättebra med den färgen.
  Hoppas ni njuter av ledigheten, barnen och du.
  Kram Elzie

 • vitating

  Så härligt med semester, njuuuut! Ert hus blev verkligen fint! Det är ganska nybyggt va? Kan tänka mig att det blir lite loppisrundor nu på semestern *fniss*

  Kramar Maria

 • Marie

  Vad härligt med semester Anna! Måste vara superskönt!
  Vad fint erat hus blev, ni har verkligen varit flitiga! Måste vara skönt att ha det klart innan semestern.

  Ha en härlig semestervecka!
  Kram Marie

 • Vårt lilla hem

  Ojoj vad fint det blev!! Supersnyggt!! Ni ska vara stolta över er själva, ni har verkligen gjort ett toppenjobb!

  Åh så härligt med semester!! Såå mysigt att bara vara och ha det gott med barnen och mannen. Hoppas du får fyra riktigt fina veckor!

  Kraam! Jenny 🙂

 • Evelina

  Hallå där semesterfirar´n :-)! Njuter du för fulla muggar? Kommer du hit imorgon och kikar på de små plastburkarna eller?
  Sov gott och dröm rara semesterdrömmar.

  KRam

 • livetpåfyran

  Va skönt Anna att ni är färdiga utvändigt! (invändigt slutar aldrig penseln att gå:)

  Vi ska vara i Vallers vecka 28,29 och 30! Vi ses säkert vid något tillfälle om vädret blir som det var innan!

  Ha det supergott och njut av din underbara ledighet! Kram Pia

 • Lilla Blanka

  Hej Anna!

  Har inte hunnit svara på alla kommentarer ännu..det har varit fullt upp hela förra veckan inför skolavslutningar och allt och i helgen var jag i Varberg..igår eftermiddag fick jag världens migränanfall så det har inte blivit blogg på ett tag…

  Din trappa ser jättefin ut! Tack också för tips om färg!

  Huset är sååå fint, jag får sån lust att måla om vårt nu på semestern också..men jag vet inte om jag skall föreslå det för Niclas, han får väl spader då 😮

  Åh vad skönt med semester..jag börjar min nästa veckan..sitter på rasten nu och kollar in på ett par bloggar bara.

  Kram
  Mia

 • Willewira

  Grattis till det färdigmålade huset!! Superfint blev det!

  Önskar dig en härligt go semester!!
  Själv jobbar jag tre veckor till, med denna, och har sen ledigt i 5 veckor!!! Underbart!!

  Ha det gott!!
  Kramar Willewira

 • Galleri M&B

  Härligt när man kan bocka av några saker på att göra listan…:O) Och kanske desto bättre när det är ett så pass stort projekt som blivit klart! och dessutom INNAN semestern…:O) Ha det skönt! Ännu 2 veckor jobb för mej. Kram Mia

 • Vanilladreams and humblebees

  Hej Anna!!!

  Vad skönt med semester! Hoppas ni har det toppen!!!!

  Välkommen in på min blogg och titta påå butiken… jag öppnar nu äntligen! I morgon går start skottet för butiek.. nätbutiken kommer inom en vecka… 🙂

  Kramar från Jenny!
  —<--888o

 • LantlivsAnette

  Gomorron vännen !! Så du har semester nu..jiippiieee…gud va härligt, nästan lite overkligt,eller hur ?
  Tänk, nu kan du äta en lååång frukost, mysa..inte stressa iväg..
  Vad roligt att huset är färdigmålat nu, det var ju ett stort projekt, nu kan du måla mindre saker 😉
  Det ska bli spännande att få se trappen helt färdig sen..
  Jag är ledig idag för jag har jobbat hela helgen..så jag ska veckohandla (det är så tomt i kylen..)och sen blir det en sväng till måleributiken, jag måste fylla på vitfärgen..fniss…det finns massor att göra,jag ska plantera lite också..
  Ha en toppendag nu och njut..
  Kram Anette

 • Loppisliv

  Godmorgon Anna! Så härligt med semester…jag får vänta några veckor till…men idag är jag ledig…har tagit en semesterdag…Vi ska iväg och shoppa dottern och jag…(det är väl ingen semester tyckte min man…hihi) så fräsch trappan blev vit…jag har planer på att måla vår också men har inte blivit färdig till det ännu…Skönt att huset äntligen är klart…blev ju sååååå fint när det blev vitt….nu kan du njuta av din semester och bara ligga i solstolen och slappa med gott samvete och titta på ert fina hus…Ha det bäst…Kramis Paula

 • Anonym

  Åhh grattis till dig på lycklige som har fått semester…..
  Vad fint huset blev och vad skönt att ha gjort det innan semestern ens ha börjat.

  Ha det bra
  Kram Pernilla

 • Lilla Eken

  Vad fint huset blev. Och vad skönt att slippa tillbringa semestern med det slitgörat. Hoppas att ni får en sköna lediga dagar nu. 🙂
  (Jag blir helt matt när jag tänker på allt vi tror att vi ska hinna på semestern i juli, men, men… man får väl ta en dag i taget. Och försöka att inte glömma bort att man har mycket att göra bara för att man själv valt att ha det så. ;-))
  Hälsningar/I.

 • Ann-Catrin / finthemma

  Hihi.. här har det oxå gjorts flädersaft..och min är oxå klar på osndag… men inga kladdiga barnhänder här…
  jag kan verkligen förstå det blev kladdigt för hu vad mycket socker det ska vara i!

  jag bara älskar doften av fläder..och så vackert oxå

  Hoppas du hann spara lite av saften!!

  KRAAM A-C

 • Ann-Catrin / finthemma

  Morrn Anna!

  Tänk vilken lycka at v ara klar med husmålning INNAN semester.. nu kan ni bara njta av det fina.. vedboden gör ni i ettnafs nu tror jag.. när ni har ångan uppe!

  Semester..jag har också börjat min så smått… inte mycket beställningar nu inte… tur man lagt undan all pengar så man klarar sig ett tag nu..

  En STOOR kram till dig..jag är så himla glad jag har dig som bloggvän!

  Ann-Catrin

 • Hannis

  80 liter färg!!
  Man tänker inte på hur mycket det faktiskt går åt=))
  Det är så fint, blev ju som ett nytt hus när man jämför med före bilderna.

  Vad härligt att ni är klara och att semestern har börjat.
  Njut i fulla drag!

  Hoppas att solen kikar fram igen så att du kan tillbringa tid i trädgården och solstolen och havet förstås =))

  Stor kram Hannis

 • Ulli

  Vad härligt med semester! Jag ska jobba 3 vckor till sedan ledigt.
  Vad fint huset blev. Stor skillnad jmf med tidigare.

  Ha en bra vecka!
  Kram Ulli

 • MormorRuthsAnn

  Jag ger dig ett rungande grattis till färdigmålningen av huset…otroligt fint blev det…och vilken tajmning då…nu regnar det ju nästan varje dag…ni har väl i stort sätt haft fint väder hela tiden!

  Men jag har visst missat att du nu håller på med ett storprojekt till!! Wow, du har verkligen energi till tusen!!! Härligt Anna! Trappan ser superfin ut…vit färg är magi!!!!!

  Vad härligt med semester nu, njut och ladda batterier…och fniss…måla….

  Kram Ann

 • lottens vita och gröna

  oh den känslan är ju helt underbar, första dan på semestern!!! hoppas denna sommar blir din underbaraste anna!
  ditt hus är ju som en vit dröm ju, ska inte penseln få med semester, hihi!
  vad mysigt det låter med tältning…om det är fint väder är det ju såååå mysigt! är ju en gammal scout så det har ju blivit några tältnätter genom åren! varmakramen lotten

 • Millas hem

  Ser fräscht ut!
  Skönt att ha det gjort innan semestern börjar eller hur?!
  Har målat ett par hyllor i helgen och jag tyckte att det tog lite tid…tänk ett helt hus då!
  Duktiga ni varit.
  Hoppas att din semester blir fin!
  Kram Camilla

 • Under en vind

  Stort grattis till en skön ledighet!!! Vad skönt att huset är klart och det är ju såååå fint dessutom!

  Njut nu av de lediga dagarna! Sov länge, ät gott, måla då du har lust, läs en god bok, träffa vänner, mys med familjen, besök någon härlig loppis och gör massor av saker som skapar ljuva minnen till hösten!

  Ha det gott, kramar!

 • Mamma C

  Så skönt med semester. Vi får hoppas att det blir bra väder nu. Så ni kan slappa och ha det riktigt skönt. Jag har inte förrens vecka 30.
  Kram mamma c

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »