nyår

Min vita trappa!!

Jag är så supernöjd med trappan!!Vi har beslutat att bara bygga in nedredelen av trappans steg! Det är synd att stänga ljuset ute, därför får den övre trappdelen var öppen!
Har sytt ett nytt skynke av ett överlakan till garderoben under trappan. Så här såg det ut innan!!

Kom på iden till tallrikshyllan i trappen en kväll innan jag precis skulle somna…Tänk vad bra man tänker då…

Fick lite hjälp av mannen att spika upp listerna..Målade sen med vit väggfärg… Jag har gjort som min goa bloggvän, LantlifsAnette.. Jag målade plastmattan med golvfärg ..Det är en tillfällig lösning..för det ska införskaffas trägolv sen.men jag skulle inte stå ut med en rälig plastmatta om allt annat var vitt!!
Kan berätta att jag städar av trappan varje dag..Allt syns på den..Har gått igenom med barnen vad man ska göra med dörrmattan..det känns som de drar in ett helt sandtag!! Vill ni se hur trappan såg ut innan vitfärgsförvandlingen! Tryck här!!

När jag endå hade målarburkarna framme så blev hallväggarna vita med..Innan väggarna i hallen målades så tyckte jag att listerna var vita och fina..Hum..hum..nu tycker jag inte att de är så vita längre…men det får va så…Fint med alla olika nyanser av vitt och cremefärgat, tycker jag!!

Har fått tre utmärkelser de senaste veckorna..Är jätte glad för det..Kul att ni uppskattar min blogg!!(Tyvär så kommer jag inte ihåg vem jag fick den första av.Jag vet att jag tackade dig i alla fall!!.Kommer du ihåg det så ge dig gärna tillkänna..ursäkta mig!)

Fick denna trevliga utmärkelsen av Hannis som har bloggen ,Hannis hem. Nytt och gammalt, och mycket vitt

Så här skrev hon!!

My lovely things
Jag önskar att jag hade hennes loppisblick!!Hon kan göra under med vad som helst.
Ett vackert hem är en underdrift som beskrivning…
Hon har även en trädgård och projekt i den som får mig att sukta efter mer…
En klokt & driftig kvinna!

Denna fina utärkelsen fick jag av Nygammalt..

* My LovelyThings Anna kan fynda vackra gamla saker som ingen annan- och till oförskämt billiga priser
Tack kära ni..är verkligen glad för utmärkelserna.och era goa ord..blev så glad…kika gärna in på deras supertrevliga bloggar..
Skickar utmärkelserna vidare till er alla i form av ett jätte tack för att ni alla besöker mig!!
Tack för alla trivsamma hälsningar och besök!!
Kram från MyLovelyThingsAnna

41 Comments

 • Lina

  Hej igen!
  Gunnebo är jätte mysigt! Vi bor på promenadavstånd kan jag avslöja! Har du vägarna förbi får du höra av dig! En bit tårta på altanen och lite kaffe kanske skulle smaka! ;- )

  Må så gott!
  /Lina

 • Vitt är vackert

  Hej!
  Så fin eran trapp blivit!!!!
  Jovisst, du är ju en stor inspirationskälla för mig, så visst tipsar jag andra om din blogg! Jag kanske inte lämnar kommentarer så ofta… Är dålig på det… Men jag kikar ofta in!
  Grttis till utmärkelserna! Är du väl värd!!

  Kram!

 • lottens vita och gröna

  hallå min vän! har ju missat massor i dataelendet…oh vad fint i trappan, med skynket och talriksyllan blev det ju som en dröm, nu får du väl stanna upp och sätta dig på ett av trappstegen och njuta hur otroligt fint det blivit!

  stoooooort grattis till dina award, du om nån skulle ha tjogvis!

  måste fråga om din språköversättare, varit in där, fattar ändå inte…hjälp!
  ha det gott, kära vitmålerska!
  varmkram lotten

 • Lina

  Hej!
  Grattis till utmärkelsen!

  Kul att se lite mer bilder från trappmålningen! Den blev ju SÅ fin! Tallrikshyllan i trappan var ju en genial idé!

  Må så gott & glad midsommar!
  /Lina

 • White Season

  Så fint det blir, underbara bilder. Och vilka fantastiska utmärkelser du har fått, det är du verkligen värd. Du verkar vara en jätte härlig tjej. Jag jobbar också deltid allt för att mina barn ska kunna vara så lite som möjligt på dagis… de är prio ett, och nu när jag även börjat göra lite heminredning vid sidan av, så är ju drömmen att kunna styra sina tider ännu mer på sikt och finnas hemma för barnen sen när de börjar skolan.
  Kram på dig och ha en jätte skön midsommar!
  Malin

 • Anonym

  Hej vännen……så fint det blev! Jag troddde jag hade sagt det till dig men jag hittar inte min kommentar hos dig, så jag har väl drömt det……???

  Våran trapp är ljusgrå-dammgrå och jag tycker att jag får torka av den varje dag men vad får då inte du göra med en vit trapp……men huvudsaken att det är fint….eller hur 😉

  Ha det bra och ha en trevlig midsommar ifall vi inte hörs nåt mer
  Kram Pernilla

 • Annas skattkammare

  OJ vad du målat och fixat vännen! Blev ju helt underbart fint! Håller med dig om att det är kul att det bruter av lite i olika vita nyanser. Jättefina bilder! Jag skickade ditt paket igår, så det borde komma idag eller imorgon. Ha det gott! Kram /Anna

 • Vitt Hemma

  Å så snyggt det blir!! Och att du orka stå i hela tiden!!?! (det brukar vara viljan som får en att orka…)
  Å så fina utmärkeldser du fått! Dom är du värd!

  Kram Sofi

 • ~Anitas Ljuva Rum~

  Men såååå snyggt!!! Ja jag är så imponerad!
  Så fint med hyllan och så perfekt att bara dra på golvet och lite annat då man ändå är i farten =)

  Och grattis till alla dina utmärkelser!

  Ha en härlig midsommar!

  Kram Anita

 • Jeanettes hus

  Är det inte underbart att vitt färg finns!
  Tänk vilka förvandlingar man kan utföra med denna.

  Din trappa blev ju bara helt otroligt fin, så visst kan det vara värt att barnen släpar in hela backen eller????

  Önskar dig och din familj en härlig och skön midsommar.
  kramisar Jeanette

 • LantlivsAnette

  Gomorron vännen !
  Åhhh..jag bara stirrar på dina fina bilder..jisses vilken skillnad alltså…
  Så fint det har blivit..och en tallrikshylla där..jaa, vad du är duktig alltså..och flitig som en myra..
  Trapp avsatsen blev ju jättefin då du målade mattan..hii..hii..nu är vi två som gjort det, och en del kanske skakar på huvudet åt det, men vi bryr oss inte, vitt och fint ska det vara 😉
  Tack snälla du för att du nämnde mig, det är alltid så kul !!
  Nu ska jag gå och ta mig en rejäl kaffekopp..och räkna ner dagarna till semestern…
  Ha det så bra Kram Anette

 • Under en vind

  wow!!! Vad fint det blev!!! Underbart med blandningen av vita nyanser, det blir allra mest levande tycker jag!

  Så bra idé med tallrikshyllan varianten i trappan! Där kan du ju alltid förnya efter humör och årstid!

  Vill nu passa på att önska dig och din familj en riktigt skön midsommar!
  Kramar! ♥

 • Morse farm

  Hejsan!
  trappan blev superfin, vilket jättejobb du har gjort.
  Smart ide med hyllan i trappen.
  Grattis till utmärkelserna de är du snnerligen värd.
  Kram Bodil.

 • Evelina

  Det är inte klokt vad du är flitig och snabb med penseln… 😎 Snyggt blir det minsann också!!! Jag är imponerad av all din ork.

  Kram

 • Design by E

  wow så vacker trappan blev..kan tänka mig att de va ett himmlans jobb..men vill man va fin…va ett tagsen jag kika in hos dig men som vanligt möts man av så vackra bilder..önskar dig en härlig sommar skön semester..kramar E

 • Marie

  Trappan blev sååå fin, vilken skillnad! Tallrikshyllan var ju en toppenidé, blev ju superbra! Hihi, jag brukar också få många idéer när jag ska somna!

  Grattis till de fina utmärkelserna!

  Ha en bra onsdag, njut av din semester!
  Kramar Marie

 • Mamma C

  Så snyggt det blev i er trappa. Bra idé med hyllan i trappen. Så du med har målat mattan vit. Tar det lång tid innan det torkar? Grattis till utmärkelserna.
  Kram Mamma C

 • Drömmar på V

  Hej Anna!

  Det blev verkligen jättefint, vilket jobb du har lagt ner. Nu är du verkligen värd att få lägga dig i solen och jobba på brännan (får hoppas på bra midsommarväder).
  Byrån gör sig verkligen mot det vita. Precis som du skrev för ett tag sedan är det mycket vackert med en del mörka möbler som kontrasterar mot allt det ljusa.

  Grattis till utmärkelserna.

  Ha det gott
  //Maria

 • Kamomilla

  Det blev ju nog så himla vackert!!

  Men du, vad jag hade roligt åt översättaren du satt in. Finskan (som jag kan som andra språk) blev hel tokrolig!! Låter som en blandning av svenska, engelska, estniska och finska. Helkul!

  Trappan din är underbar i alla fall och hyllan är genial!!! Du får nog vänta dig en del kopior här i bloggarna framöver.

 • Mysiga lantliga ting

  Oj så duktig du har varit!! Men så jättefint det blev med din vita trapp oxå.
  Jag målade igår en liten dörr och en liten pall och blev less efter det, kan tänka mig att du är supermega less på målarfärg nu haha.

  Kram Johanna

 • Ann-Catrin / finthemma

  Alltså kräks inte du oxå på målarfärg nu…ni har ju målat och målat!!

  Jag är såimponerad över er kreativitet..och så blev ju resultatet sagolikt…ojoj ås fräscht det blev.. och sen alla fina detaljer därtill lovely!

  Grattis oxå till alla dina fina utmärkelser.. dom är du värd många gånger om!!

  Kramar Ann-Catrin

 • Hwita Villan

  Men avd snygg trappan blev! Jag är själv såå sugen på att måla om vår trappa (och bygga in den i pärlspont) men jag orkar bara inte. Tyvärr. Men någon dag kanske jag tar tag i det. Men man blir lagom sugen när man ser dina bilder. Du låter så energisk också – vis så blev hallväggarna vita, liksom. Imponerad!

  Ha det bra!

 • Marie-Nostalgi och Romantik

  Hej Anna!
  Jag har inte varit här och kommenterat på jättelänge. Det har varit såå mycket annat att göra, så jag har knappt bloggat något.
  Men jag ser att du har varit i farten igen… Jösses kvinna, vad mycket du har gjort! Jättesnyggt blev det också! Vi får se vad det blir gjort här hemma under semestern… inte mycket tror jag, eftersom vi kommer att vara på landet en hel del. Ha en härlig Midsommar om vi inte hörs innan dess.
  Kram
  Marie

 • agneta

  hej, och tack igen för den fina hyllan! Roligt att hitta till din blogg också, vi (min man och jag) blev väldigt inspirerade av ditt inlägg om din målade trappa – det står nämligen på vår projektlista, men vi avskräcks lite av allt ”pill” 🙂

 • Hannis

  Men det blev ju hur fint som helst!!
  Vore jag du skulle jag inta en kopp kaffe på ett av trappstegen och bara njuta!
  Vilken smart ide med hyllan där också.

  Jag har en liten bok bredvid sängen som jag skriver ner ideér som ploppar upp.
  Hmm,kan kallas besatthet=))

  Önskar dig en mysig och lugn midsommar/Kram Hannis

 • MiaMaria

  Hej Och hå här målas det på….

  Och vad fiffig idé med hyllan i trappen…den tror jag faktiskt att jag ska sno…… om du inte tar illa upp. Har en hylla där men jag är så rädda att sakerna trillar ner så jag ka inte ha vad som helst.

  Och vitt var det här och så himla vackert och så bra att det är flera som tycker att är penseln framma kan vi lika gärna fortsätta måla…..

  Måste fräscha upp min hall också snart………..

  HA´det så gott och grattis till dina utmärkelser, det är du så värd!
  MiaMaria

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »