nyår

Gamla fönster – Vilken skatt!

Plötsligt en dag så fick jag bara den här idéen med att mina gamla fönsterspeglar skulle passa bra vid matplatsen..Med lite grundfärg och sandpapper så blev de precis som jag ville ha dem!! Så här såg de ut i förra huset.
Nu har vi vinter här..Ingen snö..men minusgrader ..Det är så gott att ha vinter..Är så trött på dessa regn och blåstider..Vi behöver ha alla årstidserna..skönt med växlingarna..Men att bara ha regn och blåst på vinter det är inget kul..

Tack för alla besök och hälsningar..Ha det så gott!!Kram Anna

35 Comments

 • Blomnea

  Hej!
  hittade hit till din sida, och fastnade totalt!! de första jag fastnade för var att det fanns en så positiv känsla runt allt, och funderade lite… så började kolla mer o läsa… och…. de va som jag trodde!!! 😀 underbart med en ”syster” här i denna världen!!! blev så otroligt glad!! suttit lite ikväll o kolla runt på olika bloggar… så jag ropade på min mor och vi har suttit fastklistrade vid din blogg i flera timmar!!!! så fint, o kul o läsa om alla fantastiska fynd du gör!!! underbart att du delar din tro även här!!! bless u sister!! kram från linnea/blomnea

 • hemtrevnad marie

  Å, så vackert det blev Anna!!
  själv väntar jag på att guben…vilket år som helst ska få upp våra som står på golvet… ett ska in i väggen i kapprummet och ett ska sättas innanför det fula badrumsfönstret..väntar sååå tills det blir klart!
  Gott att få lite inspiration här!
  ha en god fortsättning på det nya året!
  kram

 • Annas skattkammare

  Visst är det helt underbart med gamla fönster! Jag ska hjälpa mina föräldrar att rensa ur deras loft i vår och då hoppas jag på att hitta något gammalt fönster.. min mamma har hittat ett par där förut.. =)
  Dina blev så vackra i vitt!!
  Kram /Anna

 • Lilith

  Gamla fönster är så vackra! Skulle gladeligen byta ut våra fönster mot såna…
  Här snöar det lite och är -4, skönt med lite riktig vinter men saknar solen som lyser med sin frånvaro idag!

 • Hanna i Det stora grå huset

  Hej goa Anna!

  Jag tittar in till dig var dag ska du veta, men usch vad usel jag är på att lämna hälsningar numera… Tiden räcker knappt till något nu känns det som. En son som är överallt utom där han ska. Helt underbart är det ändå med hans upptäckarglädje. Inget onödigt gnäll där inte…

  Dina fönster är ljuvliga… Och tänk att du har så fin lummer… Usch, här är den fridlyst och jättedyr i affären . 180 kr för en liiten bunt… Så jag är utan… Men njuter av ditt istället!!!
  jag är så glad för eran skull, med att gamla huset såldes och att ni fick tag i detta gamla vackra…

  Hoppas på att få fortsätta kika in till dig under detta nya året!
  God fortsättning vännen!
  Kram Hanna

 • Marie

  Vilka vackra bilder Anna, fönstret blev superfint! Och så ljuvligt dekorerat med lummer och fattigmanssilver!!!!!

  Vi har samma väder här hos oss, kallt men ingen snö. Riktigt härligt vinterväder!

  Ha en trevlig helg!
  Kram Marie

 • Älskar sött/ Unik kollektion

  Hej på dig vännen!!

  Det var länge sedan..god fortsättning på dig!! Massor med grattis till ert vackra hus..bilderna på ditt hem och julpyntning är sagolika!! Helt ljuvliga..sköt om dig och hoppas att vi ses snart igen!!

  kramar Malin

 • Romantiska Hem

  Hejsan Anna!
  ja, ja, ja! Vi vill jätte gärna ha mer foton från dig! Dina bilder är underbara! Så vi tar tacksamt emot mera! Visst är det vackert med gamla fönster jag tror jag skulle kunna ha hur många som helst här hemma, hihih. Men det är en speciell charm och känsla med dem och du har verkligen lyckats förmedla den. Ha det gott så länge vännen! Stora Kramar från Petra

 • Willewira

  Jag älskar gamla fönster och flera ståendes i förråden. Varför de står där kan man fråga sig???

  Har sparat för att göra ett växthus, men det ser ut att dra ut på tiden. Kanske ska ta in dem under tiden?

  Dina fönster blev så fina, även om de var fina innan också. Gillar också lummern. (Letade mig fördärvad efter det i affärerna till jul, men det fanns inte…. snyft!)

  Önskar dig en god fortsättning på det nya året!
  Jättekram!
  Willewira

 • Heaven and Earth

  Hej Anna!

  Vad vackert det blev!
  Jag har ett fönster som jag ska sätta upp…så fort jag kan få någon som hjälper mig att borra!;-)
  Armarna mina klarar liksom inte sånt längre…

  Ha en toppendag!!
  Kram!
  Iréne

 • Linda Celia Sandström

  Hej!
  Vilken mysig blogg du har. Det blev fint med de gamla fönsterna. Jag är också i målartagen, har målat en gjutjärnsurna vit och ska shabba till den med lite stålull. Resultatet kommer i min nystartade blogg – Celias Spetsar. På återseende.
  Hälsning Linda

 • Vit Spets

  Hej Anna!
  Nu skall jag oxå lämna en kommentar till Dig, för det mesta läser jag & greppar tag i inspirationen Du ger…

  Fönsterna blev så himla fina oxå pyntade med lummel & fattigmans silver – ljuvligt!

  Letar själv efter ett fönster till ett projekt men än har inte lyckan kommit till mig…

  Önskar Dig en bra start på det nya året.
  //Siv

 • Majas mammelucker

  God fortsättning Anna!!
  Vad fint du gjort ..älskar gammla fönster jag med…vad kul att ni fick huset sålt och att ni kommit i ordning i nya huset…jätte fina bilder du visar..
  Önskar dig och familjen ett bra år med mycket lycka och harmoni..
  Sköt om dig..kram Maria

 • Viola

  Hej Anna, visst är det vackert med gamla fönster, är så glad i mitt gamla som jag har som stilleben i ett stort fönster, du ser det på min header, visst har vi ett underbart väder att få njuta utav, önskar dig en skön dag, kram VIOLA

 • LantlivsAnette

  Åhhh Anna !
  Det är nåt speciellt med gamla fönster…ojj, så fina dina blev nu..jag har tänkt att gubben min ska få bygga väggar av våra, det kan väl vara kul för honom..hii..hii..jag har gjort ritningen, räknat ut virkes mängden o allt..
  Vad fint du har dekorerat dina fönster, med lummer, kulor och så fin liten silver fågel..
  Jag sitter här o väntar på min fotograf nu, hon kommer alldeles strax, vi ska fota mitt hem i juletid, så du kan tro att jag har piffat o puffat överallt…puuhh..på nyårsafton på morronen så var jag ute i garaget o målade möbler..man vill ju att det ska vara pefekt…också hittar jag på saker hela tiden…jag klev upp sex i morse o dukade o plockade…håll tummarna nu att det blir bra…
  Kraam Anette

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »