nyår

Lovely Things, Saker vackra att se på..

Ja, alla har vi våra ”Lovely Things”…. Här i korgen har det hamnat massa ting som jag inte riktigt har nån plats..Upptäckte att de passade så bra tillsammans..

I kofferten har jag massa vackra gamla papper från bibliska böcker..Jag var hos min Kusin och hämtade ner lite från vinden..böckerna kommer från farmors släkt..dessa var söndriga så de ska jag använda till pyssel..Verkligen nått som går under ”lovely things” här!!!

Något annat som jag tycker är dekorativt är ju de gamla trådrullarna..Så fina bruksföremål som blir ett så otroligt vackert stilleben.

Jag har fått förfrågningar om jag har fler trådrullar. Nu har jag möjlighet att få fram trådrullar igen !!…Mejla mig på mylovelythingsanna@gmail.com om du har ett skriande behov att få tag på dessa vackra skatter.fniss..fniss!!
Jag har jobbat helgen så nu är jag ledig till onsdag klockan 16:00..urskönt..Här ska pysslas, städas och röjas och mysa…
Tack för alla besök och hälsningar kram Anna

43 Comments

 • Anonym

  Hej Anna!
  Jag råkade hamna här när jag sökte på "äldre skåp" och började läsa lite om dej,men så kom jag till berättelsen om Kalle som säjer du har alltid 2 val i livet
  Tack Anna för att du delade med dej av den.Det var exakt vad jag behövde just nu!!/Pia

 • Ann-Catrin

  Godkväll Anna!!

  ja du det där var verklige lovely things… som är så fina där i kofferten.

  Vad skönt med lite ledighet!!

  kramar till dig min vän
  Ann-catrin

 • milly Garden

  Hej Anna,

  Här har jag missat en massa fina bilder..luften gick ur mig efter allt julstök och min adventskalender..har inte bloggat såå mycket på sistonde och så har vi börjat renover tvättstugan. Ska bli så skönt att få den renoverad.

  Du har det så himmla fint och så många fina saker…

  Ha det gott!
  Kram Marina

 • Inspiration i vitt

  Det är alltid så roligt att titta in till dig Anna.
  Hos dig får man massor med inspiration och glädje.
  Dina köksbilder är såå underbart vackra så jag nästan svimmar hihi.
  Kram på dig/ingela.

 • Lilith

  Vackra saker som faktiskt passar så bra tillsammans! 🙂 Gamla saker har något speciellt, en historia, en själ. Inte som dagens slit och släng.
  Ha en bra trettondag! 🙂

  PS. Har en liten utlottning hos mig! 🙂

 • Tonje

  Hei og godt nytt år! Må også få gratulerer deg med nytt hus og hus salg! Så vakkert hus dere har kjøpt dere og så flott som det har blitt hjemme hos deg. Som du sikkert skjønner så er jeg endelig tilbake og det føles helt fantastisk å kunne blogge igjen. Ønsker deg en kjempe flott tirsdag! Klem

 • ängeln i vitt

  Hallojsan Anna!

  Lovely things ja, det hittar man hemma hos dig helt klart. Du kan det där med att få ihop allt… precis allt.

  Ert hus är så himla fint, där kan det inte vara svårt att boa in sig haha.

  Din järnsäng…..åh, vill ha. Jag ska på auktion i morron och där finns en säng som jag ska kika lite närmare på. Jag vet att den kommer att bli svindyr men får jag bara titta lite så får jag väl vara nöjd för denna gång haha. Du vet att det är många uppköpare där och dom har en riktigt fet plånbok haha så där har man sällan nån chans.

  Ha det nu så gott
  Kram Carina

 • C De-sign

  Så fina bilder och fina arrangemang…. det blir ju så fint tillsammans…. Snart börjar vardagen igen…. men det ska väl gå det också! Ha det så bra Kram fr C

 • C De-sign

  Så fina bilder och fina arrangemang…. det blir ju så fint tillsammans…. Snart börjar vardagen igen…. men det ska väl gå det också! Ha det så bra Kram fr C

 • Lina

  Hej!
  God fortsättning på de nya året!Har just kikat runt för att uppdatera mig om vad som hänt sen sist! Mmmm…njuter av allt fint du visar! 😉

  Må så gott & ha en bra vecka!
  Kram, Lina

 • Tulipa

  Hej!
  Sitter här och bläddrar bland dina inlägg, så mycket fint!
  Vilken mega gran du fick fatt på i år! Tjusigt såg det ut!
  Och trumpeten från USA, den var sååå vacker!
  Massvis med kreativt och lovely här!
  Kram Tulipa

 • Gúa

  Underbart vackert Anna!
  Precis som alltid, så blir jag superinspirerad när jag kommer hit!
  Så vackert, så vackert!

  Hoppas er jul varit ljuvlig i ert nya fina hus..:)

  Må bäst min vän!

  Största kramen…

 • husvidhavet

  Hej Anna!
  Ja visst är det så att mycket är vackert och värt att spara.
  Så att dina saker var vackra ihop håller jag med om, den som spar han har…..
  Kram Marith

 • Evans

  Hej, första gången jag är på din blogg. Grattis till nya huset. Längtar också efter hus, men men, det får vänta. Kommer att titta in igen.

 • Anonym

  Skriande och skriande… men de är ju så fina!

  Snart har jag också en köksvägg att visa. Det blev så fint hos dig med hyllorna.

  Tänk, vad smaken har utvecklats, bara under det senaste året! Du har verkligen annammat den vita färgskalan.
  Ja, jag är svag för den också, och står i valet och kvalet om jag ska våga måla vitt över panelen i köket, eller…

  kram ingela

 • Lilla Blanka

  Hej Anna!

  Åh vad fina saker, de passar så himla bra ihop där i korgen!

  Väskan med de gamla böckerna är också jättefin!

  Vad fint det blev med dina fina fönsterbågar i förra inläget!

  Kram goa vän!
  Mia

 • Annas skattkammare

  Hej Anna! Håller verkligen med om att dessa skatter är lovelys things! Så vackert det blir tillsammans.. Skönt att du är ledig nu, det är jag med. fick jobba inatt men nu är jag ledig ett par dagar.
  Ha det så skönt dessa kalla soliga dagar!
  Kram /Anna

 • Änglahem

  Hej Anna,

  Förstår att ni haft en fin jul och ett gott nyår! Här var julafton väldigt fin faktiskt….hela familjen samlad, brorsan m fru och 5 barn, mor & far också vi då….väldigt trevligt hade vi! Pappa var faktiskt Pappa hela helgen!…nu är det lite neråt igen, men vi glädjer oss så åt att julen var så bra för honom…och oss.

  Annars har det varit mycket här, Joanna har inte mått så bra….i själen….haft så svårt att sova. Blivit väldigt sena nätter eller om man väljer tidiga mornar…somnat först vid ½3 – 3 tiden i över en vecka….*suck*, så det har blivit väldigt sega dagar. Men tack å lov så verkar det ha vänt*peppar peppar*, igår kväll somnade hon strax innan 23! så det var ju en otrolig skillnad! Så idag känner jag mig riktigt utvilad! Väldigt skönt!

  Vad vackra ting du samlat till så fina stilleben! Du kan verkligen få till det så fint!

  Må så gott!
  Kram, Ulrika

 • Vitt Hemma

  Å hjälp så fint ni har fått det!!! Gillar bordet i hallen som du pyntat så fint! Ni måste storm trivas i ert nya!?! Och så skönt att ni fått det gamla sålt, vilken lättnad!

  God fortsättning!! Kram sofi

 • Viola

  Har man den kreativitet som du besitter så kan man få till så vackra stilleben av det mesta, jättevackert med korgen och väskan, ha en bra dag i det vackra vädret, kram

 • Anonym

  Vad fint det var med alla saker i din korg. Verkligen mysigt!

  Tänk vad jag är glad över mina trådrullar och de fina strutarna du gjorde till mig, supertack igen, de ska jag visa på bloggen en vacker dag

  😀

  Kram Lena

 • Mia

  God fortsättning på nya året. Vad mycket fint samlat på ett och samma ställe vackert, vackert.

  Jag har mailat dig också. Ha en fin vecka!
  Kram Mia

 • Anonym

  Ja här kan vi verkligen tala om lovley things, urfint!
  Vad skönt att vara ledig nu i några dagar, passa på å njut nu.

  Kram Pernilla

 • LantlivsAnette

  glömde en sak, jaa visst var min jalusidörr ett fynd !!
  Man spanar ju på blocket hela tiden, rätt var det är så dyker det upp nåt,och billig var den också..
  Du hittar nog en du också snart…

 • LantlivsAnette

  Gomorron Anna !
  Åhh, ljuvliga saker och ljuvliga bilder…som skatter ligger dom där i korgen och i väskan..
  Vad skönt för dig att vara ledig nu i flera dagar, jag jobbar nu 7 dagar i ett sträck, gissa om jag kommer att vara trött på Söndag kväll..Jag städade ju bort julen igår, ojj så ljust o fint det blev..men jag var inte direkt less på julen hellr, men jag tog bort den då jag ändå var ledig igår..
  Så du ska pyssla och greja idag, ha det så bra…
  Kraam Anette

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »