Jul,  kök

Jul i vårt kök

Vårt kök är slitet men ack så charmigt och jag trivs väldigt bra med det
även om vi på sikt behöver renovera det.

Även om vi kommer att renovera köket så kommer det att få behålla sin genuint lantlig känsla för vårt hus är i från 30-talet och jag tycker att man skall ta hänsyn till husets ursprung när man grejar med det, så att själen får vara kvar.

Jag vet att man kan tycka olika om det här, men för mig är det väldigt viktigt.
Här kan man se hur köket såg ut innan vi budgetrenoverde det för ca 7-8 årsedan.

Ha det så gott/Anna

3 Comments

  • Anonym

    Jag undrar vad ni har för golv i köket och vardagsrummet? Är det äkta trägolv och hur är de behandlade i så fall? Är golvet lättstädat? Vackert hem! Hälsningar från Anna-Lena

    • Anna Truelsen

      Hej Anna-lena golven är i från mörkaskog och är i massivt trä, jag tycker att det är lätt städade. Tidigare ägaren lade in dem. hade jag lagt in trägolv så hade jag lagt in ett ospontat trägolv i tex gran som är något tåligare.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »