nyår

Det är skillnad på lejonhuvudena!

Har upptäckt att det är skillnad på lejonhuvudena? Se på det som är till vänster längst ner, så fint gjort. Det som är längst upp, ser knappt ut som ett lejonhuvud. Fyndade ett par skålar i veckan. Nu ska jag ge mig ut på jakt efter skålar med fina lejonhuvud!
Dessa skålar är en reproduktion av ett gammalt franskt porslin!

Är hemma på en rast. Jobbar delad dag i dag 11 timmar!! Ja , ja så är det. Hinner iallafall se början på Vigseln mellan Viktoria och Daniel i dag, det är jag väldigt glad för. Flaggan vajar här för dem!

Ha en fin helg! Tack för alla goa hälsningar och besök! Kram Anna

7 Comments

 • andi

  Hejsan!
  Hittade din blogg nyligen, jätteinspirerande och mycket fint! 🙂
  Jag har köpt ett par skålar med lejonhuvuden på ett lågprisvaruhus, när jag jämför formerna så är mina skålar inte exakt lika dina. Mina är väl nån billig kopia av de du har. Men jag gillar dem ändå, just nu har jag hjärtan på tråd i en av dem.

  *Trevlig Midsommar*

 • Vita verandan

  Hallo!
  Jag var tvungen att titta på mina och de är heller inte samma. Den ena är riktigt ful när man tittar noga!
  Har du jobbat delad tur, stackare. Det gnäller mina omv.personal om jämt men det blir många timmar på en gång.
  Hoppas annars allt är bra!
  Kram Anna

 • Fröken Grön

  Jag älskar de där skålarna, – både de "fulare" och de finare! Har fyra stycken själv, och skulle så gärna vilja ha den som är av större modell också. (Som gjord för schyssta blomsterarrangemang, ju!) Måste tillägga att det faktiskt dessutom är väldigt gott att äta soppa ur dem, så de är inte bara fina att titta på.

  Ha det gott!
  /Anna-Karin

 • Jojo

  Jo, en viss skillnad är det.. Här säljs de "mindre fina" för en billig peng, medan de finare är svårare att hitta. Konstigt va? 😉

  Kram Jojo

 • Fru Inredning

  Hej Anna.

  Gillar dom där skålarna, har dock aldrig tänk på att huvudena är olika…Själv har jag bara 2 stycken, som vad jag vet ser fina ut men det måste jag ju genast gå och kolla….

  Ha en bra helg.
  Kram Kristina

 • Anonym

  I just love your blog, everything is always so crisp and beautiful! Have a great weekend, Marcia in California

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »