nyår

Mer att duka med…

När jag var på auktionen för nån vecka sen..Ropade jag in en låda med glas..När jag fick dem så undrade jag vad jag hade gjort..Hua. 70 spänn i sjön!!..Men efter diskning så blev det så fina som jag hade önskat..Fina handblåsta tunna glas..

De små silverbrickorna köpte jag för ett tag sen..Det var dem jag hade i bakhuvudet när jag ropade in glasen..Tänkte att de skulle vara perfekt ihop..Roligt att ha när man dukar fint!!

Helgen har vart trivsam..Vi har haft så roligt i bilen ihop..Min mans föräldrar och bror var med..De var så gulliga så..De stannade för massa loppis skyltar..Vi gjorde några små fynd ..men de bästa fynden var på Erikshjälpen i Vimmerby..Visar nån dag..

Ha det så bra ..
Kram Anna

20 Comments

 • MormorRuthsAnn

  Hej Anna!
  Vilka vackra glas! Handblåsta glas är så där skirt vackra och helt underbara att dricka ur! Ursnyggt med underläggen till!

  Må så gott på er bröllopsresa, rå om er!
  Kram
  Ann

 • Lilla Blanka

  Hej goa Anna!

  Jättefina glas, och de där underläggen du har till gillar jag jättemycket!

  Jag mailar dig i morron, det ser ut som jag kan komma med er i alla fall! *jippi*

  Kraaaaam
  Mia

 • Made in Persbo...Carina

  Heeej!
  Wow så fint det blev med glasen på silverbrickorna! Å så nyfiken jag blev nu på Vimmerbyfyndet! *fniss*

  Idag har vi varit hos Marie. Gissa om jag är full av inspiration och ideér nu. Ja du vet ju hur fint de har det och Marie är ju en mästarinna på att få till det. L grät när vi skulle åka och ville INTE INTE INTE åka hem. Han trivs så gott med töserna och jag kände också att här skulle jag vilja stanna hur länge som helst och bara njuta av allt vackert.

  På hemvägen loppisfyndade jag lite, ingen kulram men väl ett gammalt fint hopprep till L och lite annat smått och gott.

  Vi får höras på mailen snart igen 😉

  Kraaam, Carina

 • Marie

  Hej Anna!

  Låter som ni har haft en mysig helg.

  Vilka fina glas du har köpt och sådana där pyttesmå silverbrickor har jag också några stycken.

  Nu är det inte många dagar kvar tills vi ses, ska bli jättekul!

  Ha en trevlig kväll!
  Kram Marie

 • hjärtehem

  Det blev ju ett jättebra fynd. Har fått sådana där silverbrickor av min farmor och de använder jag ofta, både till glas och som ljusunderlägg.

  ha det gott, kram åsa

 • Annas skattkammare

  Hej Anna! Så fina glas du fyndat! Ja ibland är det nästan så att man ångrar sig när man kommer hem.. men sen när man gjort rent fyndet så är det så fint så.. =) Fint att duka med silverbrickor under glasen!
  Ha det gott!
  Kram /Anna

 • SoCal Helene

  Härliga glass och det funkar ju superbra med brickorna. Blir riktigt avis att höra att du har varit i Vimmerby, min gamla hemstad innan vi flyttade till Californien. Kul att du hittade till Erikshjälpen, gör alltid ett par besök där när vi är hemma.
  ;0) Helene

 • Fru Ekeby

  Hejsan svejsan! Men så snyggt ihop det var med gamla glas och små silverbrickor! Det köper jag rakt av (härmar)! Sommarhälsningar från fru Ekeby.

 • Anonym

  Hej! Nicely nostalgiska saker. Har du kopplat, men kan jag? Jag kommer från Tyskland. Översätt med Google. Många hälsningar (N) elke

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »