nyår

Ommöbleing pågår….

Var på Loppis tidigt i Lördagsmorse!! Fyndade den här underbara Jordggloben för 5 eller10 kr kommer inte ihåg..Men billigt var det!

Har länge känt att jag skulle vilja piffa om på mina skänkar..Men inte riktigt vetat hur..Nu när jag fick hem jordglobarna så bara bubblade ideerna i huvet på mig..

Jag har haft en supermysig helg..Carina som har bloggen Made in Persbo kom till mig på fredageftermiddag..Vi har blivit så goa vänner..Har så roligt ihop..Vi har umgåtts och pratat i timtal..Vi båda lyckades göra fin fina fynd på loppisen..Kika in till henne så får ni se på hennes vackra bilder..De är som vi säger..Fantastico..Vi kom på att båda våra små pojkar sa Fantastico hela tiden!!

Jag har lagt upp två annonser på Rebuy…Kika in där om ni är sugna på enSoppterrin och en Tallrikshylla i ny model..jag kan skicka ..ialla fall tallrikshyllan..

Kramelikram Anna

30 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »