vardagsrum

Fredagsbukett

Lampan CLASSY i från Markslöjd

Jag har sedan barnsben älskat blommor och alltid tyckte om att plocka blommor, för ca 10-15 år sedan fick jag helt plötsligt tillbaka min allergi efter att ha varit fri från den i ett par år. Jag började reagera på blommor och även på de som inte direkt hade någon blomdoft. Det var väldigt svårt för mig då jag älskade att odla och hade hela trädgården full av blommor som jag ville ta in, men det var viktigare för mig att må bra än att ha blommor inne så jag valde bort dem. 
Under ett par år så hade jag jätte problem med mina ögon och ögonen svullnade igen och jag fick ödem både över och under ögonen och kunde inte längre ha linser. Hua, vilken jobbig tid, men i dag kan jag både ha linser och äter inga allergi tabletter sedan ett par år tillbaka. 
Jag har börjat att ta in blommor och jag tycker att det funkar rätt så bra. Jag får inga svullnader runt ögonen,får jag en reaktion så är det lite rinnig näsa, men det är bara om jag tillbringar ett par timmar precis invid blommorna, så jag är väldigt glad och tacksam i dag för att kunna ha inne blommor. Jag väljer dock blommors helst inte doftar. Så min plan är att köpa en bukett färska blommor varje eller varannan fredag, då det är mysigt att få sätta in en fin fredagsbukett när huset är städat och god mat puttrar på spisen.
Tycker att buketten som jag satt ihop är så fin. Köpte blommorna i Veddige på växtboden en blomsterbutik så har hög kvalité på blommorna och fin fin service. Kul att det finns bra blomsterbutiker här ute på landet. 
Ha det så gott/Anna

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »