nyår

Ett riktigt F Y N D !I bland bara hittar man det mest oväntade på sin loppisrunda! Jag bara älskar det. Gå in en butik. Låta blicken svepa över. Vad är det för människor här, vad gillar de`? Beroende på vad mina ögon ser, handlar jag. Rör mig snabbt framåt. Sveper blicken över hyllorna. Hukar mig ner, kan det var nått där nere.

Där just där lite gömda undanstoppade står fyra skönheter. Lovely Lovely.. Fyra vackra små glas i fattigmansilver. För nästan inga pengar alls blir de mina..

Det är detta som gör att jag ständigt längtar till loppisar. Känslan av att vara ute på jakt.Känslan om att finna det mest oväntade

Ja vänner . Det är ett äventyr att gå på loppis. Den största skattjakt jag har gett mig in på!!

Ha en go helg .. Kära vänner..

Kram Anna

28 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »