nyår,  vardagsrum

Tisdagsbilden i Fabriken-Kuddar från Kamelo!

I somras var Carina och jag och gjorde ett hemma hos reportage hos en urgo tjej som heter RosMarie.Hon hade massor av fantastiska kuddar. Nu när det var dags för textskrivning och jag fick veta vad hennes kuddar kom i från , gick jag genast in på hemsidan Kamelo som en del av kuddarna kom ifrån! Fantastisk sydAfrikansk design!!Jag har plockat ut några av mina favoriter från sidan!!

Bild 1-6 lånade från Kamelos hemsida
Min egen soffa pryds en så länga av kuddar i lila och grått! Här och här kan du se mer!
Kika in i fabriken för att se de andra tisdagsbilderna!
Tack alla söta, för alla rara häslningar och , Välkommen hit alla nya besökare!
Kram Anna

11 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »