nyår

I all enkelhet..

Ja, det här med att pynta! Jag kan säga att det är en bristvara här just nu! Men jag knåpade ihop en snygg ljusbricka, som just är snygg i all sin enkelhet!

Vi håller ju på att göra om här och då finns det inte direkt någon möjlighet att piffa och dona. Det jag gör  mest, är att jag försöker hålla undan det värsta kaoset. Det är ju inga smågrejer vi gjort här som bara omtapetsering, utan det är tre rum inblandade. Där vi har gjort nya hål för fönster. Det finns inte en vägg i varken , vardagsrum, matrum eller kök som är ” oskadda”. Nu börjar det roliga att få ordning på ytskiktet.
I dag kommer fina vännen rörmockare och plockar bort ett par element, för att vid ett senare tillfälle sätta dem på rätt plats. I morgon kommer vi att börja att sätta upp lagningstapeten, spackel på rulle från duro.se! På lördag , ja då kommer den efterlängtade pärlsponten upp i det 30 kvm stora taket i vardagsrummet. ja, det var renoverings händelserna denna  vecka…

Veckan bjuder för överigt på två jobb i form av reportage i Jönköping och Skåne. Det ska bli gott att komma i väg lite då jag mest har suttit och skrivit i höst!!

Jo, just det. Har ni frågor så ställ dem i kommentarsfältet, jag svara där!

Ha det så gott/Anna

13 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »