nyår

Lantliv Sommarhem

Av Anna Truelsen Foto Carina Olander
I Lantliv Sommarhem hittar ni ett reportage gjort av Fotograf Carina Olander och mig. Reportaget är i från vår fina vän Sandra Nilssons härliga bohemiska hem. Sandra är en fantastisk tjej, jag har stått vid hennes sida ett par år nu och den resa vi gjort tillsammans har gjort att vi förevigt är sammanlänkade.
Sandra är en hejare på att inreda med liten budget och mästare på att hitta fina saker och göra egna lösningar. Sandra och hennes man Mikael  har förvandlat den fyrkantiga 40-tals villan till ett hus som andas förr i tiden, med mycket personlighet och charm.
 Missa inte reportaget i Lantliv sommar hem, där kan ni läsa mer.
Sandra hittar du här @vintagehouse
Ha det så gott/Anna

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »