sponsrade inlägg

Instylehouse.se har fattat grejen.

Fusion soffa tre sits
SANO tatami sänggavel och futon madrass
Sängstomme Eagle

” Fururamen är tillverkad av trä från skogar certifierad av Forest Stewardship Council. ”

Madrass/ Elite Futon
”En Elite Futon madrass är gjord med en unik kombination av natur material. En medium mjuk madrass som består av ett lager ull, tre lager bomull, en centimeter hästhår, fyra centimeter latex, en centimeter hästhår, tre lager bomull och ett lager ull samt överdraget i ekologisk bomull. ”
Hippo bäddsoffa

Sängstommen Blues 

För mig är bilder och komposition oerhört viktigt. En dåligt fotograferad bild, väcker inget intresse alls. Sen och andra sidan kan man vara hur skicklig som helst på att fotografera, men gå helt bet på kompositionen. 

Det handlar givetvis även om ljussättning, styling så klart.
Om man behärskar fotograferandet, har kompositions förmåga och har en bra location, så kan man ta fantastiska bilder. Har man dessutom en enastående produkt man tror på, så kan man skapa magi med bilderna.
Instylehouse har verkligen lyckats med det. 
Deras val av location, är helt fantastisk, vilken miljö, vackra putsade väggar, fönster som ger hela rummet en sakral känsla. Industrifeeling, råa betonggolv, vackra brädgolv och högt i tak och dessutom en helt otroligt fin trappa.
Valet av den här fotmiljön är helt klart vinnande koncept. Bilderna kan inte bli annat än perfekta och fyllda med stil och känsla.  
Jag skulle kunna köpa allt som finns på dessa bilder, så tilltalande är Instyles produktbilder!
”På inStyleHouse.se hittar du bland annat snygga låga sängar i japansk stil, tatami-sängar, funktionella bäddsoffor med enkla former,
tatami – och futon madrasser av naturliga material, fåtöljer som omvandlas till madrasser, fantastiska zabuton kuddar, vackra rumsavdelare m.m.”
Vad säger Ni?
Inlägg i samarbete med Instylehouse.se

One Comment

  • Anonym

    Håller helt med dig. Fantastiska bilder. Och vilket spännande/överraskande bildspel på deras sida.
    Ha en fin dag o tack för en bra blogg // Ip

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »