samarbete

Har det gott på Strömstad Spa

Samarbete med Strömstad Spa

 

 

Frukosten är avklarad, den var hur go som helst. Här fanns allt i från frukt, till flera olika sorters skinkor, lax, rökt makrill, omelett, våfflor, wienerbröd. En toppen frukost helt enkelt. Sonen tog wienerbröd som efterrätt och jag njöt av brieost med rostade valnötter i honung, riktigt gott!

 

 

 

 

 

 

Nu är vi färdigbadade och varma och goa i kroppen. Måste säga att Strömstad Spa verkligen levererar. Det finns Jazzuci både inne och ute och flera olika sorters bastutyper och en härlig stor pool med utsikt över vattnet.

Nu är planen att vi skall hyra cyklar och utforska Strömstad.
Ha det så gott/Anna

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »