mina reportage

Reportage i Gods & Gårdar

Av Anna Truelsen Foto Jonas Lundberg
I senaste numret av Gods & Gårdar så har Jonas Lundberg och jag med en fantastiskt fin lägenhet på Östermalm i Stockholm , och det är Åsa och Lars som bor där med sina barn.
Jag kan verkligen rekommendera er att köpa Gods & gårdar och läsa historien om när det gamla kontoret förvandlads till en fantastisk våning.
Ha det så gott/Anna

2 Comments

    • admin

      Jag tycker att detta hemmet är superfint! Förstår inte varför det skulle vara osmakligt! Vi har alla olika budget i livet. Jag har inte möjlighet att bo på Östermalm,men jag glädjer mig åt dem som har det. Familjen som bor där är en helt underbar vanlig familj.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »