Jul,  kök,  mina reportage,  recept

Grönkålssallad


En grönare jul!
Visst vill jag ha en vit jul på många sätt men jag förespråkar även en grönare jul,där det finns goda gröna alternativ på julbordet. För några årsedan bjöd @lovemyway.se Emma mig på en god grönkålsallad som jag sedan utvecklade något. 
Jag bytte ut mögelosten mot chèvre och lade till apelsin. Man toppar med rostade valnötter och fikon balsamico. Hur gott som helst.
Foto Jonas Lundberg  en bild i från reportaget hos mig som är publicerat i Sköna hem.
Ha det så gott/Anna

One Comment

  • lin liyi

    Looking for the perfect prom look. This pretty half hair extensions uk has hair extensions all tumbling curls, beautiful twists and a touch of sparkle. And remy human hair extensions super simple. Honestly, we are talking seriously easy here. The hair extensions sale has lasted months I straighten them curl them, and still look brand new. Hello long locked lovelies. Welcome back to a fresh long hair update from clip in hair extensions. Every clip in hair extensions we help our customers get the hair extensions and the look they want, but we also like to keep up with what other long clip in hair extensions beauties are up to on the hair extensions uk. Repeat this with your bottom section of hair, by smoothing out the hair extensions uk then creating another ponytail using the other weft.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »