jobb,  resor

Godmorgon

Godmorgon, i går vaknade jag upp i en svit på Villa Anna, och i dag har jag vaknat upp i ett pyttelitet rum på Drottninggatan i Stockholm. Kontraster, ja verkligen och jag måste säga att det är ytterligheter och kontrasterna som gör livet spännande.
Här kan ni se mer av hur sviten på Hotel Villa Anna i Uppsala ser ut.
Vi lyxade till det med att köpa 4-rätters för maten där är en sådan fantastisk matupplevelse.

Vad säger ni om den här menyn? 
4-Rätters 
”Tilltugg x 3”
Löjrom, silverlök, dill
Torsk, fänkål, ingefära
Palsternacka, choklad, öl
Till dessert var det glass gjord på Palsternacka. Mer på tallriken låg choklad och någon form av god kolasås och nästa otippade sak var krispigt bacon som var fint fördelat under chokladen. Jag kan säga att den här desserten var ett Hallelujamoment! Vilka kontraster och vilken perfekt kombo. 
HELT GALET GOTT!
Jag är en sådan där person som har svårt för söta saker och ända sedan jag var liten har jag käkat rökt skinka efter jag ätit något sött för att neutralisera smakerna, så den här desserten var verkligen något för mig, 
oj oj oj, vad gott! längtar redan att äta det igen.
Det var så gott så jag glömde att fota det, men ni måste testa själva! kan verkligen rekommendera maten på Villa Anna värt varenda krona.
Ha det så gott/Anna

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »