samarbete

Fredensborgs Herrgård

Vistelse på Fredensborgs Herrgård är ett samarbete 

 Förrätt; Rökt Älgmousse.

Huvudrätt: En fantastiskt god Röding.

Dessert: Hallonmousse

Carina och jag har tillbringat ett par dagar ner i Småland. Vi började vår jobbturne i Växjötrakten och sedan bar det vidare till Mariannelund. För att bo nära våra jobb valde vi att bo på Fredensborgs Herrgård, en pärla intill sjön Gissen. Herrgården är byggd 1875 och ligger omgiven av vacker skog som erbjuder härliga promenadstråk. För den som gillar golf så ligger Tobo golfbana alldeles intill.

I går gjorde jag  något som jag inte trodde jag skulle göra i Sverige i år. Nämligen badat i Sjön. Det var 22 grader och Carina badade så jag tänkte jag kan ju inte vara sämre än henne och hoppade i med. och nu på kvällen efter att vi avnjutit en god trerätters middag så föreslog jag för Carina att vi skulle bada efter middagen. Sagt och gjort vi hämtade våra badrockar och gick ner till sjön och hoppade i  sjön i underkläderna. Wow, vilken frihetskänsla. Det var så vackert. Vattnet var sammetslent mörkblått och fullmånen var på väg upp.
Ha det så gott/Anna

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »