samarbete

Fredensborgs Herrgård

Vistelse på Fredensborgs Herrgård är ett samarbete 

 Förrätt; Rökt Älgmousse.

Huvudrätt: En fantastiskt god Röding.

Dessert: Hallonmousse

Carina och jag har tillbringat ett par dagar ner i Småland. Vi började vår jobbturne i Växjötrakten och sedan bar det vidare till Mariannelund. För att bo nära våra jobb valde vi att bo på Fredensborgs Herrgård, en pärla intill sjön Gissen. Herrgården är byggd 1875 och ligger omgiven av vacker skog som erbjuder härliga promenadstråk. För den som gillar golf så ligger Tobo golfbana alldeles intill.

I går gjorde jag  något som jag inte trodde jag skulle göra i Sverige i år. Nämligen badat i Sjön. Det var 22 grader och Carina badade så jag tänkte jag kan ju inte vara sämre än henne och hoppade i med. och nu på kvällen efter att vi avnjutit en god trerätters middag så föreslog jag för Carina att vi skulle bada efter middagen. Sagt och gjort vi hämtade våra badrockar och gick ner till sjön och hoppade i  sjön i underkläderna. Wow, vilken frihetskänsla. Det var så vackert. Vattnet var sammetslent mörkblått och fullmånen var på väg upp.
Ha det så gott/Anna

3 Comments

  • Sheryln Coleman

   Hej, jag är den mest lyckliga personen på jordens sida, efter 6 månaders sorg och sorg utan att vara med den jag älskar, försökte jag allt mitt bästa för att jag ska göra min älskare lycklig men det verkar aldrig träna bra det var som att jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu för att komma att förändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. jag kände den stora mannen när jag läste ett underbart vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt många människor på deras relationsproblem, jag läste en tidning när jag såg stora vittnesbörd, liksom min besvär då bestämde jag mig för att inte slösa bort tiden eftersom jag har missade min älskare så mycket jag bestämde mig för att kontakta honom och dela allt mitt problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkrar mig om att inom 48 timmar allt skulle bli sorterat ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och skickade tillbaka mina samtal och bad mig att tacka honom, jag var så glad, är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna om hans godhet hela mitt liv. Om du passerar samma problem eller något slags problem kontaktar du den här fantastiska mannen på sin e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com

   1. Få din älskare eller man tillbaka
   2 Lotteri stavning
   3 Om du inte kan uppfylla din partner
   4 viktminskning stavning
   5 Skilsmässa stavning
   6 marknadsföring i kontor
   7 Få pengarna tillbaka
   8 Graviditet stava för att bli gravid baby
   9 kärleksspell
   10 äktenskapsengagemang och så många fler
   11 Pengar stava / lycka till stavning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »