resedagbok,  resor

Bow Fiddle Rock i Portnockie

Vi hade lite tid över igår efter att vi fotat flugfiske och satte oss på en bänk i solskenet och googlade på vad vi skulle ta och hitta på. Vi föll för Bow Fiddle Rock som låg ca 30 minuter i från Gordon Castle i Fochabers.

Dt var en fantastisk upplevelse. Det var precis det här vi längtat efter att se. Kan verkligen rekommendera er att åka hit.

Dowan hotel, bild lånad från hotellets hemsida.

På kvällen hade vi bokat bord på The Dowans Hotel då vi fått berättat för oss att de har väldigt god traditionell Skotsk mat här. Då vi aldrig tidigare ätit Haggis så var det vårt första hand val,och både jag och Carina var helt överväldigade, så gott. Haggis påminde lite om kåldolmar i smaken, mycket mumsigt. Restaurangen låg 30 minuter bort i från Fochabers.

Ha det så gott/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »