nyår

Snyggt inunder

Inlägg i samarbete med Change Lingerie

Känner mig inte helt bekväm med att visa upp mig i underkläder. Inte för att det känns naket, utan mer att behöva blotta saker på min kropp som jag inte är nöjd med. Men jag har tagit ett beslut och det är att sluta gömma mig och tycka min ”vaddering” är fult.

En sak som fick mig att få upp ögonen var att jag nyss sett att även smala tjejer har ”vaddering -fettfluff”  runt bh på ryggen som putar fram. Det hjälpte mig att kunna se på mig själv på ett annat vis.

Sen så blev jag påmind om att fett är mjukt och gott då det inte finns något mysigare och goare än att gosa med bebisars mjuka hull. Det fick mig att tänka, är inte mitt hull lika mjukt och skönt att ta på som bebisars hull är.

Hum, ja ni förstår, hur min hjärna arbetar och sakta men säkert så börjar gamla inlärda tankar att ändras. Så därför bjuder jag på en bild där mitt fettfluff på ryggen putar över…

Under sex månaders tid har jag haft ett samarbete med 
Change Lingerie.  Ett samarbete som jag varit oerhört glad för, då underkläder inte varit något jag direkt prioriterat förut. Nu har jag lådorna fulla v underkläder till alla tillfällen.

BH -modellen på bilden  är med kryss i ryggen och är min absoluta favorit modell, då denna Bh är perfekt om man har på sig ett linne  eller en ärmlös blus.

Just nu kan kan man köpa det här fina Bh och trosan som heter Flora för endast 599 kr.

Ha det så gott/Anna

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »