julgran
Jul,  julstämning,  matrum,  samarbete,  vardagsrum

Julen står för dörren

Samarbete med Benjamin Moore Sverige

Stearinljus
Alltså jag får nypa mig hårt i armen, kan knappt fatta att det är mitt hem jag ser på bilderna. Alltså, om jag får säga det själv så blev renoveringen riktigt lyckad. Och vad är mysigare än att tända en massa ljus så här i juletid.
Jag har för lite stolar och i och med det så insåg jag att vårt gamla vackra bord med välsvarvade ben är finast med få stolar runt omkring .
Den runda ljusstaken med fyra ljus har jag köpt i från sonen som sålde jultidningar. Fotogenlamporna kommer i från Ängshem inrederi och ljustaken med ljusrör kommer i från Kattvik design

 

Tulpaner på lök är så fint och passar oss som inte tål hyacinter.
Är helt förälskad i vår paneler, de är som klippt och skurna för vårt hus.
I år har jag dekorerat med en massa fina tallskott, då vänner till oss ville bli av med tallskott i från sin skog.
matbord
Min morfar byggde bordet till oss för ett par år sedan.
Vi är oerhört nöjda med färgsättningen i matrum och vardagsrum. Väggarna i matrummet är färgsatta med kulören Metropolitan AF-690 och vardagsrummet har fått en lite kallare ton med färgen Coventry gray HC-169 från Benjamin Moore Sverige
Det är så otroligt roligt att få inreda vårt hus efter den här mastodont renoveringen och jag är så glad att jag vågade att ta ut svängarna och måla väggarna i grå kulörer. Jag älskar färgerna från Benjamin Moore, de skiftar i grön/grått och ger så fin värme åt rummen och blir en fin grund åt inredningen.
Jag vill helst ha granen så här, utan pynt. Men jag backar för barnens önskemål och sedan ett par år tillbaka har vi som tradition att vår dotter klär granen dagen innan julafton.
Ha en riktigt fin kväll/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »