Jul,  matrum

God Jul

glödtrådlampa
Jag är så lycklig och tacksam över vår renovering. Det mest hann bli klart innan jul och to.m golven blev slipade. Det var mer än vad jag vågade hoppas på.
Thonet
I går var vi i Jönköping och köpte 8 st Thonet stolar i från Karin som har företaget på Dakabom. Jag hittade henne på Blocket när jag svarade på en annons med Thonet stolar som hon dessvärre hade sålt. Hon berättade att hon driver företag och kunde få tag på fler stolar och berättade att hon snart skulle på en inköpsresa och i går kunde vi åka upp till Jönköping och köpa 8 st gamla charmiga Thonet stolar som gör sig helt otroligt bra runt vårt gamla bord som morfar tillverkat.
Vill ni också ha tag på Thonet stolar så har Karin annonser ute på Blocket då och då och det är bara att kontakta henne på Instagram @dakabom och höra om hon har det ni söker. Hon säljer även gamla vackra skåp, urnor och underbar amatör, plädar och kuddar i från Marocko.
enjoy candle
I år blir det favorit i repris, varför komma på något nytt när man har ett vinnande koncept, ler:) Man kommer långt på grönkål och äpplen tycker jag. Ledljusen i från Enjoy candle är otroligt fian och praktiska med.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »