Inlagdsill
recept

Inlagd sill till jul.

Inlagd sill till jul är bland det bästa jag vet.

Som barn så älskade jag  farmors inlagda sill, en kärlek som helt klart hållit i sig. Nu för tiden så gör jag och min man både apelsinsill och lingon och pepparotssill som komplement till den klassiska inlagda sillen.  I år blev det även en ingefära och citronsill och till helgen så skall vi göra en saffran och citron sill i cremefraich. Mums om frågar mig!

Även min mamma har bidragit med sill till julbordet och hon har tidigare gjort en  så god pepparotsill, men om den står på julbordet i år är oklart då hon testade ett ny sillinläggning förra året som t.o.m var godare.

Här hittar ni receptet på apelsin och Lingonsillen.

Lägga in sill..

Vilken är en favoritsill?

Ha det så gott/Anna

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »