samarbete,  trädgården

Ohyra i köksträdgården

inlägg i samarbete med Substral.


 

Jag är så glad för min nya odlingsplats i grusbacken invid gårdsplanen. När man står här och blickar ut över dalen så känns det nästan som om man är i Tyrolen. Det är helt klart något visst att bo på en höjd.

De som byggde huset hade en vacker trädgård. Har sett den på bild och ser rester av terrasseringar som gjorts nerifrån vägen och upp. Det känns fint och vördnadsfullt att vi sen 11 år tillbaka förvaltar denna plats. Huset har fått tillbaka mycket av sin gamla charm och i år har trädgården fått nytt liv. Det är mycket att sköta och pyssla om, det svåraste är helt klart att skydda odlingarna från skadedjur. Insektsmedlet – insekter nej tack dök helt klart upp i rätt tid och nu har citronmelissen fått sig en omgång. Håll tummarna att jag får bukt med ohyran med hjälp av insektsmedlet från substral. Det är så trist att se det man planterat förgås av ohyra. Hur gör ni när era grödor angrips? Insektsmedlet från Substral är godkänt för användning i ekologiska odlingar.
Ha det så gott/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »